Uedaş Tiyatro Topluluğu' Enerjisini Balıkesir'e Taşıyor - Son Dakika
Yerel

Uedaş Tiyatro Topluluğu' Enerjisini Balıkesir'e Taşıyor

Uedaş Tiyatro Topluluğu\' Enerjisini Balıkesir\'e Taşıyor

Türkiye’nin önde gelen elektrik dağıtım şirketlerinden Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), kültürel faaliyetlerine devam ediyor.

10.04.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin önde gelen elektrik dağıtım şirketlerinden Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), kültürel faaliyetlerine devam ediyor. "UEDAŞ Tiyatro Topluluğu" adı altında kurulan, tamamı kurum personelinden oluşan tiyatro topluluğu, ilk oyunu Meraki'yi Bursa'dan sonra Balıkesir'de sergliyecek.

UEDAŞ tiyatro grubu tarafından hazırlanan 'Meraki', 'Sevgi Evlerinde' yaşayan çocuklara yapılan özel gösterimden sonra Balıkesir'de de sahnelenecek. Uludağ Elektrik Dağıtım Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce tiyatro projesi ile çalışanların motivasyonunu artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Yüce, "Sanat, spor ve eğitim projelerine destek vermeyi oldukça önemsiyoruz. Kendi bünyemizdeki tiyatro topluluğumuz ile kimsesiz çocuklara, halkımıza ücretsiz oyun oynuyoruz. Bursaspor'a, Balıkesirspor'a destek veriyoruz. Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu sanatçısı Ömer Naci Topçu yönetiminde çalışmalarını sürdüren topluluğumuz, bu yönde kabiliyetli kişilerden oluşuyor. Sahneleyeceğimiz oyun, Ahmet Vefik Paşa'nın Moliere'in 'Hastalık Hastası' oyunundan uyarladığı 'Meraki'; hastalık ve ölüm korkusu nedeni ile çevresindekilere ve kendisine hayatı zindan eden bir insanın, çevresine karşı düştüğü gülünç durumu ele alan, sıcak ve içten bir komedidir. Oyunumuz Salih Tozan Kültür Merkezi'nde 14 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 20: 00'de sahne alacak, bütün Balıkesirlileri davet ediyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uedaş Tiyatro Topluluğu' Enerjisini Balıkesir'e Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement