Uedaş ve Clk Uludağ Elektrik Personelleri İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Uedaş ve Clk Uludağ Elektrik Personelleri İftarda Buluştu

Yalova’da Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) ve CLK Uludağ Elektrik tarafından personele iftar yemeği verildi.

30.06.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) ve CLK Uludağ Elektrik tarafından personele iftar yemeği verildi.

Yalova Sporium tesislerinde UEDAŞ ve CLK Uludağ Elektrik tarafından personele iftar yemeği verildi. UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, UEDAİ Yalova İl Müdür Volkan Çelik, UEDAŞ çalışanları, eşleri ve çocukları iftara katıldı. Canlı fasıl eşliğinde başlayan program okunan ezanla birlikte oruçların açılmasıyla devam etti.

İftarın ardından konuşma yapan UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, "Geleneksel hale getirdiğimiz buluşmamızı bir kez daha birlikte yaşamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik ayı olan mübarek Ramazan'da sizlerle beraber olmak çok güzel davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç ise, " Kuran-ı Kerim'in birçok yerinde karanlık genellikle günah, hüzün bunalım, kaos gibi anlatılırken, aydınlık ise doğruluk, mutluluk huzur gibi hayattaki güzel kavramları işaret ediyor. Yaptığınız güzel çalışmalarla şehrimizin karanlıklardan kurtulup aydınlanmasına, medeniyetin evlerimize ulaşmasına, ülkemizin üretmesine, gelişmesine ve kalkınmasına çok kıymetli katkılarda bulunuyorsunuz" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uedaş ve Clk Uludağ Elektrik Personelleri İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement