UEFA A ve UEFA B 2. Aşama Kursları Sona Erdi - Son Dakika
Spor

UEFA A ve UEFA B 2. Aşama Kursları Sona Erdi

UEFA A ve UEFA B 2. Aşama Kursları Sona Erdi

TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından Antalya'nın Side ilçesinde düzenlenen UEFA A Lisans ve UEFA B Lisans 2. Aşama Kursları sona erdi.

19.04.2014 14:47  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından Antalya'nın Side ilçesinde düzenlenen UEFA A Lisans ve UEFA B Lisans 2. Aşama Kursları sona erdi.

6-18 Nisan tarihleri arasında yapılan UEFA A Lisans 2. Aşama Kursu'na 22 kursiyer katıldı. Kursta; TFF Antrenör Eğitmenleri Ersan Ogan ve Osman Öngen'in yanı sıra TFF Futbol Direktörlüğü Genel Koordinatörü Prof. Dr. Bülent Bayraktar, Rasim Kara, TFF Hakem İşleri Müdürü Burçin Keskin, Dr. Coşkun Küçüktepe ve Gülhan Şişman eğitim verdi.

6-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen UEFA B Lisans 2. Aşama Kursu'na ise 24 kursiyer katıldı. Bu kursta da, TFF Antrenör Eğitmenleri Tuna Güneysu ve İsmet Kamak ile birlikte TFF Futbol Direktörlüğü Genel Koordinatörü Prof. Dr. Bülent Bayraktar, Rasim Kara, Dr. Coşkun Küçüktepe, Uzm. Dr. Hülya Bingöl, Gülhan Şişman ve Necla Güngör eğitmen olarak yer aldı.

Öte yandan, 7-17 Nisan tarihleri arasında İzmir ve Rize'de 2 TFF Grassroots C Kursu yapıldı. Coşkun Süer, Ramazan Torunoğlu, Aykut Canik ve Nedim Karadeniz'in eğitmen olarak katıldığı bu kurslara toplam 60 kursiyer katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor UEFA A ve UEFA B 2. Aşama Kursları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement