Bursaspor'dan Gürcüler'e Yemek - Son Dakika
Spor

Bursaspor'dan Gürcüler'e Yemek

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda yeşil beyazlı takımın karşılaşacağı Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere'nin yönetimine yemek verdi.

17.07.2014 03:08  Güncelleme: 08:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Kulübü yöneticileri, yeşil-beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda karşılaşacağı Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere'nin yönetim kurulu üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Bursaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, iki takımın yönetim kurulları iftar saatinde buluştu.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, centilmence bir karşılaşma olmasını dileyerek, şunları ifade etti:

"Takımımızın bu yıl Avrupa kupalarındaki aralıksız 5. sezonu olacak. Bu tür organizasyonların en güzel yeri ise kilometrelerce öteden edindiğimiz dostluklar. Bu akşam yine burada bu dostlukları pekiştiren yemekte birlikteyiz. Kendilerini burada ağırlamaktan çok mutluyuz. Müsabakada hak edenin kazanmasını temenni ediyorum."

FC Chikhura Sachkhere Başkanı Nugzar Dekanoidze de misafirperverliğinden dolayı Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, "Yarın oynayacağımız müsabakada stadyumu dolduracak taraftarlara seyir zevki yüksek bir karşılaşma izleteceğimizi umuyorum. Hak eden kazansın. Her şey için teşekkürler" değerlendirmesinde bulundu.

Yemeğe Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri Nihat Sapan, Nejat Çölek, Ali Büyükkurt ve Sadettin Garip'in yanı sıra FC Chikhura Sachkhere yönetim kurulu üyeleri, UEFA Delegesi Paul Krahenbuhl da katıldı.

Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri, gecenin sonunda misafir takım yönetimine İznik çinisi ve kestane şekeri armağan etti. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bursaspor'dan Gürcüler'e Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement