UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İlk Finalist Atletico Madrid - Son Dakika
Güncel

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İlk Finalist Atletico Madrid

Münih / DHAUEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında deplasmanda Bayern Münih'e 2 - 1 mağlup olan Atletico Madrid, ilk maçtaki 1-0'lık avantajla finale yükselen taraf oldu.

03.05.2016 23:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Münih/ DHA

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında deplasmanda Bayern Münih'e 2 - 1 mağlup olan Atletico Madrid, ilk maçtaki 1-0'lık avantajla finale yükselen taraf oldu.

Almanya'nın Münih kentindeki Allianz Arena'da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibin gollerini 31. dakikada Xabi Alonso ve 74. dakikada Robert Lewandowski kaydederken, Atletico Madrid'in tek golü 54. dakikada Antoine Griezmann'dan geldi.

Böylece evinde oynadığı ilk karşılaşmayı 1-0 kazanan İspanyol Atletico Madrid, deplasmanda 2-1 yenilmesine rağmen finale yükselen taraf oldu.

ÇAKIR'DAN 2 PENALTI KARARI

Bu mücadelede düdük çalan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır iki takıma da birer penaltı kararı verdi. Ancak iki takım da bu vuruşları gole çeviremedi.

Bu arada Çakır'ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Tarık Ongun yaptı. Serkan Ok'un 4. hakem olduğu müsabakada, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek de ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İlk Finalist Atletico Madrid - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement