Ufka Yolculuk Kültür Yarışması Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Ufka Yolculuk Kültür Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Ufka Yolculuk Kültür Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Bu yıl 3.’sü düzenlenen ’Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Son Peygamberin Hayatı’ İl Dereceleri Ödül Töreni, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan’ın katılımıyla gerçekleşti.

22.05.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 3.'sü düzenlenen 'Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Son Peygamberin Hayatı' İl Dereceleri Ödül Töreni, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye genelinde 250 bini gecen kayıt sayısı oranıyla ÖSYM'nin yaptığı sınavlardan sonra en fazla katılımcıyla gerçekleştirilen Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları 3'ün Antalya Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Antalya Cam Piramit Kültür Merkezi'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İl Müftülüğü'nün katkılarıyla gerçekleştirilen ödül gecesine Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan ve eşi Zeliha Elvan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Mehmet Tevfik Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Murteza Tamyürek, AK Parti Antalya milletvekili adayları, İl Müftüsü Osman Artan, İl Müftü Yardımcısı Mevlüt Topçu ve ilçe müftüleri, Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Ahmet Ögke, MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, Antalya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Necat Yılmaz, Kamu Hastaneler Birliği Mali İşler Daire Başkanı Abdullah Memiş, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı. Mehmet Kanpolat ve davetliler katıldı.

Diyanet İşleri eski başkan yardımcılarından Necmettin Nursaçan, 'İdeal İnsan Son Peygamber' konulu bir konferans verirken, ödül gecesinin açılış konuşmasını Akdeniz Dinamik Gençlik Spor Kulübü Başkanı Adem Aydın yaptı. Aydın, Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları'nın tarihçesi hakkında bilgi verdi. Son Peygamber Platformu Başkanı Yahya Ozkul ise Türkiye Organizasyonu hakkında bir konuşma yaptı.

AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan da kısa bir konuşma yaparak, "Avrupa ülkelerinde İslamafobi'nın hızla yaygınlaştığı bir dönemden geçerken, Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nün 250 bini aşkın yarışmacıya Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları çatısında Peygamber Efendimiz'in (S.A.S) hayatını konu edinen bir yarışma tertip etmesini oldukça anlamlı buluyorum. Bu tür çalışmaların topluma çok büyük fayda sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Gecede, AK Parti milletvekili adayı Lütfi Elvan, AK Parti İl Başkanı Riza Sümer, Antalya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Nejat Yılmaz ve diğer protokol üyeleri, dereceye giren 30 katılımcının ödüllerini takdim ettiler. Yarışmanın B kategorisinde Türkiye 1.'si olan Antalya İmam Hatip Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Ömer Altun, aynı zamanda B kategorisi Antalya 1.'si de olarak Umre seyahati kazandı. Ömer Altun'a ödülünü Antalya İl Müftüsü Osman Artan takdim etti. 2 Umre seyahati, 3 dizüstü bilgisayar, 4 tablet bilgisayar, 6 tam altın, 7 yarım altın, 7 çeyrek altın ve 1 adet paten ödülünün dağıtıldığı törende, görme engelli yarışmacılar ödüllerini Lütfi Elvan'dan aldılar.

Ödül gecesi, yarışmacılara ödüllerinin takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ufka Yolculuk Kültür Yarışması Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement