Fenerbahçe Otobüsünün Şoförü, Evinin Önünde Kurban Kesilerek Karşılandı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Otobüsünün Şoförü, Evinin Önünde Kurban Kesilerek Karşılandı

Fenerbahçe'ye silahlı saldırıda yaralanan Ufuk Kıran, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildikten sonra getirildiği evinin önünde kurban kesilerek karşılandı.

09.04.2015 20:53  Güncelleme: 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildikten sonra getirildiği evinin önünde kurban kesilerek karşılandı.

KURBAN KESİLDİ, ALKIŞLARLA KARŞILANDI

Sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüse düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan Kıran, tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinden taburcu edildikten sonra Rize'deki evine getirildi.Gündoğdu Mahallesi'ndeki evinin önünde yakınlarınca kurban kesilerek karşılanan Kıran, alkışlar eşliğinde evine girdi.

ANNESİNE SARILDI

6 gündür hastanede yattıktan sonra kahramanlar gibi karşılanan Ufuk Kıran, evine girdikten sonra ailesiyle hasret giderdi. Fener'i kurtaran şoför olarak sarı-lacivertlilerin gönlünde taht kuran Kıan, annesine sarıldı ve sevdikleriyle bir araya geldi.

SİLAHLI SALDIRIDA YARALANMIŞTI

Spor Toto Süper Lig'de 4 Nisan Cumartesi akşamı oynanan ve Fenerbahçe'nin 5-1 galip geldiği maçın ardından sarı-lacivertli kafileyi taşıyan Ufuk Kıran yönetimindeki 53 DE 618 plakalı otobüse, Karadeniz Sahil Yolu Sürmene mevkisinde silahla ateş açılmış, saldırıda otobüs şoförü Kıran yaralanmıştı.


Fenerbahçe Otobüsünün Şoförü, Evinin Önünde Kurban Kesilerek Karşılandı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Otobüsünün Şoförü, Evinin Önünde Kurban Kesilerek Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • sinan: merve sütünü içtin mi? 2 0 Yanıtla
  • ben: Bu ne sacmalik... 0 0 Yanıtla

Advertisement