Ufuk Sarıca: İstanbul'a Kazanmak İçin Gidiyoruz - Son Dakika
Spor

Ufuk Sarıca: İstanbul'a Kazanmak İçin Gidiyoruz

Türkiye Basketbol Ligi'nde yarın Fenerbahçe Ülker'le karşılaşacak Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "İstanbul'a kazanmak için gidiyoruz" dedi.

01.03.2015 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıca, yaptığı açıklamada, ULEB Avrupa Kupası ve Türkiye liginde üst üste çok önemli maçlara çıkacaklarını, ligde son dönemde aldıkları galibiyetlerle konumlarının daha iyi duruma geldiğini söyledi.

Sıralamada yukarıya aday bir çok ekibi geride bıraktıklarını kaydeden Sarıca, şöyle konuştu:

"Ama lig devam ediyor. Yarınki rakibimiz Fenerbahçe Ülker çok kuvvetli bir takım bunu Euroleague'de deplasmanda CSKA Moskova'yı yenerek bir kez daha gösterdiler, çok formdalar. Bu sezon Fenerbahçe Ülker'le oynadığımız karşılaşmalar çok çekişmeli geçti. İstanbul'a kazanmak için gidiyoruz. Kolay mı olacak, hayır. Zaten Fenerbahçe Ülker maçının ardından 48 saat içinde Litvanya'da Rytas maçına çıkacağız. Oyuncuların konsantrasyonunun oraya kaymaması kolay değil. Her şeye rağmen kazanmak istiyoruz, elimizden geleni yapacağız."

Ligin ilk devresinde Fenerbahçe Ülker'e mağlup olan Pınar Karşıyaka, Türkiye Kupası yarı finalinde de rakibine yenilerek kupaya veda etmişti.

Geçen yıl normal sezonda her iki maçta da Fenerbahçe Ülker'i mağlup eden yeşil-kırmızılı ekip, ligde daha sonra play-off'lar dahil oynadığı 4 maçı da kaybetti.

Pınar Karşıyaka, yarın saat 20.00'de başlayacak maçın ardından salı sabahı, çarşamba günkü ULEB Avrupa Kupası son 16 turundaki Lietuvos Rytas maçı için Litvanya'ya gidecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ufuk Sarıca: İstanbul'a Kazanmak İçin Gidiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement