Ugandalı Basın Heyetinden Aa'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ugandalı Basın Heyetinden Aa'ya Ziyaret

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Uganda medya heyetinin AA'yı ziyareti AA Kurumsal İletişim Direktörü Esra Kireçci'nin sunumu Kireçci'nin Uganda medya heyetine hediye takdimi Toplu fotoğraf çekimi Ugandalı basın heyetinden AA'ya ziyaret Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen program kapsamında Türkiye'ye gelen Ugandalı medya mensupları, AA'yı ziyaret etti Uganda'daki medya kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan heyet, Anadolu Ajansı'na (AA) ziyarette bulundu.

17.05.2016 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Uganda medya heyetinin AA'yı ziyareti

AA Kurumsal İletişim Direktörü Esra Kireçci'nin sunumu

Kireçci'nin Uganda medya heyetine hediye takdimi

Toplu fotoğraf çekimi Ugandalı basın heyetinden AA'ya ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen program kapsamında Türkiye'ye gelen Ugandalı medya mensupları, AA'yı ziyaret etti

Uganda'daki medya kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan heyet, Anadolu Ajansı'na (AA) ziyarette bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı program çerçevesinde Uganda'dan Türkiye'ye gelen medya mensupları, AA'nın faaliyetleri, yayın dilleri ve hedefleri hakkında bilgi aldı.

Heyeti, AA Kurumsal İletişim Direktörü Esra Kireçci ile Uluslararası Haberler Yayın Yönetmeni Faruk Tokat ağırladı.

Toplantıda, Kireçci, Ugandalı medya mensuplarına AA'nın faaliyetleri hakkında sunum yaptı.

Kireçci'nin, AA'nın tarihi hakkındaki açıklamalarını dinleyen heyet, AA'nın yayın dilleri hakkında bilgi edindi.

AA'nın kuruluşu itibarıyla Türkiye Cumhuriyeti ile özdeş olduğunu anımsatan Kireçci, kurumun 11 dilde yayın yaptığını ve dünyanın en büyük 10 ajansından biri olduğunu söyledi.

AA'nın sadece yerel veya ulusal düzeyde değil, küresel çapta bir ajans olduğunu vurgulayan Kireçci, AA'nın 34 ülkede ofisi, 86 ülkede temsilcisi bulunduğunu ve 87 milletten de çalışanı bünyesinde barındırdığını aktardı.

Tokat da AA'nın Afrika'ya özel önem verdiğini belirterek, kurumun kıtadaki yapılanması ve hedeflerine ilişkin heyeti bilgilendirdi.

AA'nın Afrika haberlerinin Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'daki merkez ofisinden yönetildiğini anımsatan Tokat, Ajans'ın Uganda'daki medya kuruşlarıyla işbirliği arzusunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Kireçci, Uganda medya heyetinden Selam TV ve Afrika'nın Sesi Radyosu Başkanı Harun Raşit Kasangaki'ye vazo hediye etti.

Uganda basın heyeti daha sonra AA'nın haber

Ugandalı Basın Heyetinden Aa\'ya Ziyaret
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ugandalı Basın Heyetinden Aa'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement