Uğur Acar, Yeni Yüzüyle Üçüncü Yılında (2) - Son Dakika
Güncel

Uğur Acar, Yeni Yüzüyle Üçüncü Yılında (2)

Uğur Acar, Yeni Yüzüyle Üçüncü Yılında (2)

Doktorlarıyla PASTA KESTİ Uğur Acar, yeni yüzüyle geçirdiği 3 yılını, ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan ile Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Murat Turhan, AÜ Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Özlenen Özkan, AÜ Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Atilla Ramazanoğlu, Prof. Dr. Neval Boztuğ Uz, hekimler ve organ nakli koordinatörü Nilgün Keçecioğlu ile pasta keserek kutladı.

21.01.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doktorlarıyla PASTA KESTİ

Uğur Acar, yeni yüzüyle geçirdiği 3 yılını, ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan ile Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Murat Turhan, AÜ Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Özlenen Özkan, AÜ Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Atilla Ramazanoğlu, Prof. Dr. Neval Boztuğ Uz, hekimler ve organ nakli koordinatörü Nilgün Keçecioğlu ile pasta keserek kutladı.

Plastik Cerrahi protokol odasında yapılan pastalı kutlama sırasında konuşan Uğur Acar, "Üç yıl önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde bir ilke imza atan doktorlarımla birlikte üçüncü yıl kutlamasını yapıyoruz. Çok mutluyum. Bana bu günü yaşatan doktorlarıma ve tüm Akdeniz Üniversitesi camiasına teşekkür ediyorum" dedi.

Uğur Acar'ın sağlıklı ve mutlu olduğunu görmenin gururunu taşıdıklarını söyleyen Prof. Dr. Ömer Özkan, "Uğur Acar'a mutlu yıllar diliyorum. Üçüncü yılında çok sağlıklı. Onun mutluluğunu paylaşıyor, nice yaşlara birlikte sağlıkla girmesini temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uğur Acar, Yeni Yüzüyle Üçüncü Yılında (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement