Uğur Dündar'dan Aziz Yıldırım'lı "selfie" - Son Dakika
Spor

Uğur Dündar'dan Aziz Yıldırım'lı "selfie"

Uğur Dündar\'dan Aziz Yıldırım\'lı "selfie"

Fenerbahçe Ülker'in Trabzonspor Medical Park'ı 84-62 yendiği maçta Uğur Dündar, Aziz Yıldırım'ı yanına alıp selfie fotoğrafı çekti.

20.04.2014 10:06  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'in  Trabzonspor Medical Park'ı 22 sayı farkla 84-62 mağlup ettiği karşılaşmayı başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler tribünden takip etti. Eski yöneticilerden Uğur Dündar da Fenebahçe Ülker'i yalnız bırakmadı.

YILDIRIM'IN KEYFİ YERİNDE DEĞİL

Yaptığı itiraz Yargıtay tarafından reddedilen ve 2 yıl 2 ay daha hapis yatacak olan Aziz Yıldırım, gerek futbol takımı gerek basket takımına destek vermeye ve maçları tribünden izlemeye devam ediyor. Sarı-lacivertli tarafatrların yoğun ilgisi karşısında tebessüm etmeye çalışan Yıldırım'ın yakın zamanda cezaevine girecek olmasından dolayı keyfi yerinde değildi.

"GÜLÜMSE BAŞKAN"

Gazeteci Uğur Dündar, son günlerde moda haline gelen selfie fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Yakın dostu Aziz Yıldırm ve sarı-lacivertli taraftarla birlikte selfie fotoğrafı çeken Dündar, Yıldırım'ın keyifsiz olduğunu görünce "Gülümse başkan çekiyorum" demekten kendini alamadı.



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Uğur Dündar'dan Aziz Yıldırım'lı 'selfie' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • recep: aynı tas aynı kafa.. 3 5 Yanıtla
  • bora uçar: uğur dündarda aziz gibi ama fenevlilere sor ikiside atatürkçü ondan bu haldeler allah akıl verir inşallah bunlara 0 0 Yanıtla

Advertisement