Uğur Işılak ve Erhan Güleryüz, Erdoğan'ın İftarında Yoktu - Son Dakika
Magazin

Uğur Işılak ve Erhan Güleryüz, Erdoğan'ın İftarında Yoktu

Uğur Işılak ve Erhan Güleryüz, Erdoğan\'ın İftarında Yoktu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Huber Köşkü'ndeki iftarına seçim şarkılarını yapan Uğur Işılak ile Davutoğlu'nun seçim şarkılarını besteleyen Erhan Güleryüz'ün katılmadığı ortaya çıktı.

21.06.2016 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki akşam Huber Köşkü'nde sanat ve spor dünyasının önde gelen isimlerine iftar daveti verdi. Davete İbrahim Tatlıses'ten, Murat Dalkılıç'a, Seda Sayan'dan Hande Yener'e kadar birçok şarkıcı katıldı. Gecede Katar Emiri ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman gibi ünlü simalar yer aldı.

GÖZLER ONLARI ARADI AMA

Davette gözler; yaptığı şarkılarla AK Parti'nin son dönemine damga vuran şarkıcıları aradı. 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi dombra şarkısından derlediği beste ile Erdoğan'ın kampanyasında büyük yarar sağlayan ve 7'den 77'ye birçok AK Partilinin gönlünde taht kuran, ödül olarak 7 Haziran 2015'de İstanbul milletvekili seçilen Uğur Işılak'ın davetliler arasında olmadığı gözlendi.

KİZİROĞLU DA YOKTU

Davette eski Başbakan Ahmet Davutoğlu için yaptığı "Kiziroğlu Ahmet Hoca" isimli seçim şarkısıyla gündeme gelen Ayna grubunun solisti Erhan Güleryüz'ün de olmadığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Uğur Işılak ve Erhan Güleryüz, Erdoğan'ın İftarında Yoktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement