Uğur: "Kaçan Puanları Telafi Edeceğiz" - Son Dakika
Yerel

Uğur: "Kaçan Puanları Telafi Edeceğiz"

Uğur: "Kaçan Puanları Telafi Edeceğiz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, lige Tuzlaspor yenilgisiyle kötü bir başlangıç yaparak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

08.09.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, lige Tuzlaspor yenilgisiyle kötü bir başlangıç yaparak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.

Aydınspor 1923 ligin ilk karşılaşmasında İstanbul ekiplerinden Tuzlaspor'a deplasmanda 3-1 kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Bu sezonla birlikte üç sezondur lige kötü başlayan siyah beyazlı ekip ilk hafta kabusunu bu yıl da atlatamayarak Tuzlaspor'a 3-1 kaybetti. Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Muharrem Uğur, Tuzlaspor maçından alınan yenilgi nedeniyle üzgün olduğunu belirterek hiç beklemedikleri bir skorla karşı karşıya kaldıkları belirtti.

"İLK 45 DAKİKA ÇOK İYİ OYNADIK"

Maçın ilk yarısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını kaydeden Teknik Patron Muharrem Uğur, "İlk 45 dakika iyi bir oyun sergiledik ve futbol adına yapılması gereken her şeyi yaptığımızı düşünüyorum. İlk yarı rakip takımı kendi sahalarından çıkarmadık ve iyi pas organizasyonları gerçekleştirdik. Birçok pozisyona girdik. 15. dakikada rakip takımın ilk atağında korner oldu ve gol yedik. Daha sonra oyundan kopmadık ve üstünlüğümüzü devam ettirerek penaltıdan golü bulduk ve pozisyonlar ürettik. İlk 45 dakika çok iyi oynadık" dedi.

"KAÇAN PUANLARI TELAFİ EDECEĞİZ"

Kaçan puanları ilerleyen haftalarda telafi edeceklerini belirten Uğur, "İlk yarıdaki güzel oyunun devam edeceğini düşünerek ikinci devreye başladık ama 49. dakikada çok basit bir bireysel hatadan gol yiyince biraz demoralize olduk. Arkasından da 3. gol gelince oyundan koptuk. İkinci yarı yine bölüm bölüm iyi oynadığımız zamanlar da oldu ama nihayetinde gücümüz gol atmaya yetmedi. Çok üzgünüm. Bu oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Bireysel hatları en asgariye indirdiğimiz zaman daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Tuzla maçındaki kayıp puanları Tokat maçında telafi edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uğur: 'Kaçan Puanları Telafi Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement