Uğurkan Erez, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Uğurkan Erez, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti

Uğurkan Erez, Başkan Gürkan\'ı Ziyaret Etti

İşte Benim Stilim isimli yarışma programında jüri üyeliği yapan ünlü koreograf Uğurkan Erez, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

21.01.2016 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşte Benim Stilim isimli yarışma programında jüri üyeliği yapan ünlü koreograf Uğurkan Erez, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti. 116 yıldır belediye binası olarak faaliyet gösteren Edirne Belediye Başkanlığı binasını gezen Erez, tarihi binaya hayran kaldı.

Beraberindeki çalışma arkadaşlarıyla birlikte Edirne'ye gelen ünlü koreograf Uğurkan Erez, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile Başkanlık Makamında bir araya geldi. Başkan Gürkan'la bir süre sohbet eden Erez, "Edirne'yi çok seviyorum. Fırsat buldukça da gelmeye çalışıyoruz. Ben de Kırklareli'nin Vize ilçesinde doğdum. Ailem burada yıllarca öğretmenlik yaptı. Bu yüzden Edirne ve Trakya benim için çok özel" dedi.

Gürkan, Erez'e tarihi belediye binasını gezdirerek, bina ve Atatürk odası hakkında bilgi verdi. Binanın 116 yıllıdır kesintisiz olarak belediye binası olarak kullanıldığını ifade eden Gürkan, bina içerisinde çok değerli tarihi tabloların da yer aldığını söyledi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uğurkan Erez, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement