UKOME 4'üncü Genel Kurulu Toplandı - Son Dakika
Güncel

UKOME 4'üncü Genel Kurulu Toplandı

UKOME 4\'üncü Genel Kurulu Toplandı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi UKOME 4. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

23.08.2016 09:03  Güncelleme: 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun başkanlığında gerçekleşen toplantıda, ilgili hususlar görüşülerek, karara bağlandı.

UKOME Olağan Genel Kurulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun başkanlığında düzenlenen toplantıya Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Türkeli Kuğu ve diğer üyelerin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda gündeme alınan konular görüşülerek, karara bağlandı.

MADDELER KARARA BAĞLANDI

UKOME toplantısı ile ilgili Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada, "UKOME Genel Kurul Toplantısı'nda ilçelerimizden gelen değişik konulardaki trafik düzenlemesi talepleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün üzerinde önemle durduğu, toplu taşıma araçlarının rehabilitasyonu ve bu araçlarının en etkin şekilde kullanılarak gerek vatandaşlarımızın ekonomik ve konforlu seyahatleri gerekse işletmecilerin en verimli şekilde hizmet vermeleri amaçlanarak, Ulaşım Ana Planı çerçevesinde hazırlanan toplu taşıma hatlarının optimizasyonu raporuna göre işletmecilerin kurumsal yapıda tek çatı altına alınarak araçların, güzergahlarının, ücret ve zaman tarifelerinin yeniden belirlenmesi ile ilgili düzenleme yapılması, İlçelerde faaliyet gösteren ticari taksilerin çalışma ruhsatları ve T plaka tahsisleri ile ilgili konuları, Salihli, Kula ve Yunusemre İlçesi Üçpınar Mahallesi yolu üzerinde bulunan, köprü, menfez ve sanatsal yapılar ile ilgili taleplerin görüşülmesi, Manisa il sınırları içerisinde bulunan hemzemin geçitlerle ilgili yapılacak iş ve işlemlerle alınacak tedbirler, D4 yetki belgesi kapsamında yapılan yolcu taşımacılığı ile ilgili müracaatların ve taleplerin değerlendirilmesi, Salihli, Sarıgöl, Gördes, Akhisar, Turgutlu, Demirci, Kırkağaç, Köprübaşı ve Saruhanlı ilçelerimizde toplu taşıma hizmetinde kullanılan Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerin güzergah değişiklikleri ile yeni eklenen güzergahlar ile ücretlerinin belirlenmesi, D, T ve J Ticari Plaka tahsisli araçlar ile güzergâh izin belgeli araçların çalışma usul ve esaslarını belirleyen yönergelerin, karayolu taşıma kanununda yapılan değişiklikler doğrultusunda yeniden düzenlenmesi hususları ile devir ücretlerinin UKOME tarafından belirlenmesi konuları, Karayolu kenarında yapılacak ve açılacak tesislerle ilgili Geçiş yolu ön izin ve izin belgelerinin düzenlenmesi ile ilgili hususlar görüşülerek, karara bağlanmıştır" denildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel UKOME 4'üncü Genel Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?
    01:09 Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Copilot, GPT-4'ü ücretsiz sunuyor, ücretsiz şekilde internete erişebiliyor, popüler hizmetlere entegre edildi, Copilot ile DALL-E ücretsiz ve Windows 10 üzerinden kullanılabilir.

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.


Advertisement