Ukome Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ukome Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

Ukome Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı yapıldı.

19.11.2015 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı yapıldı.

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinin 17. Maddesi gereğince düzenlenen toplantı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın başkanlığında gerçekleştirildi. UKOME Kasım Ayı Toplantısı'nda gündem maddeleri görüşülüp karara bağlanırken, Malkara ilçesi ile ilgili de üç madde gündem arasında yer aldı.

Toplantıda, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası'nın Malkara-Tekirdağ karayolu üzerindeki ilçe giriş ve çıkışlarındaki yapılan hız denetimi ile ilgili olarak hız limitinin küçük araçlar için 90 km/h, büyük araçlar için ise 70 km/h'e yükseltilmesi isteği görüşülerek talebin reddine karar verildi. S. S. 38 No'lu Malkara Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin minibüs yolcu tarifesinin yeniden düzenlenmesi talebi görüşülerek alt komisyon raporları da dikkate alınarak yeniden belirlendi. Buna göre indi-bindi tarifesinin 1,75 TL'den 2 TL'ye çıkarılmasına, öğrenci ücretinin ise 1 TL olarak kalmasına karar verildi.

Ayrıca S. S. 38 No'lu Malkara Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin minibüs hattının yeni yapılan Malkara Devlet Hastanesi'ne kadar uzatılması hususu görüşülerek kabul edildi.

Toplantı, görüş ve temennilerin ardından son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ukome Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement