Ukrayna'nın Doğusundaki Gelişmeler - Son Dakika
Güncel

Ukrayna'nın Doğusundaki Gelişmeler

Ukrayna\'nın Doğusundaki Gelişmeler

İngiltere Dışişleri Bakanı Hague, Ukrayna Başbakanı Yatsenyuk ile görüştü Hague: "Yatsenyuk'un Rusya'nın saldırganlığına karşı ülkesini bir arada tutma çabalarını tümüyle destekilyorum"

16.04.2014 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague, Ukrayna'nın doğusundaki gelişmelerle ilgili Ukrayna Başbakanı Arseniy Yatsenyuk ile telefonda görüştü.

Hague, resmi Twitter hesabından, "Ukrayna Başbakanı Yatsenyuk ile konuştum. Yatsenyuk'un Rusya'nın saldırganlığına karşı ülkesini bir arada tutma çabalarını tümüyle destekliyorum" diye yazdı.

William Hague dün yaptığı açıklamada ise "Moskova'ya mesajım şudur; Eğer ciddi ve uzun süreli sonuçları olmadan bunları yapabileceklerini düşünüyorlarsa büyük bir yanlış hesaplama yapıyorlar" demişti.

İngiltere, Kırım'daki referandumun ardından Rusya'ya daha fazla yaptırım uygulanması çağrısında bulunmuş ayrıca geçen ay Rusya ile savunma ihraç anlaşmaları ve askeri işbirliğini askıya alma kararı vermişti.

İngiliz hükümeti, Ukrayna'nın doğusundaki eylemleri nedeniyle Rusya'ya yönelik yaptırımlarının artacağını belirtiyor. - London, City of

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ukrayna'nın Doğusundaki Gelişmeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement