Ukrayna'nın Doğusundaki Gelişmeler - Son Dakika
Güncel

Ukrayna'nın Doğusundaki Gelişmeler

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev ile Rusya Devlet Başkanı Putin, son gelişmeleri telefonda görüştü.

13.08.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Ukrayna'daki son gelişmeleri telefonda görüştüğü bildirildi.

Akorda basın servisinden yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, Ukrayna krizi nedeniyle Rusya'ya karşı uygulanan yaptırımlar ve sonuçları ele alındı.

Telefon görüşmesinde Belarus Devlet Başkanı Aleksander Lukaşenko tarafından sunulan Kazakistan, Rusya ve Belarus'un oluşturduğu Avrasya Gümrük Birliği Troyka'sı ile Ukrayna'nın, ağustos ayında toplantı yapması önerisinin de ele alındığı, önerinin Nazarbayev ve Putin tarafından kabul gördüğü bildirildi.

Görüşmede ayrıca, Yukarı Karabağ sorununu görüşmek üzere Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ile Soçi'de bir araya gelen Putin, sonuçlar hakkında Nazarbayev'e bilgi verdi. - Astana

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ukrayna'nın Doğusundaki Gelişmeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ozgurturkeli: Eskiden TUrkiye de sehit haberleri televizyondan ozellikle verilmezdi ki hukumetler prestij kaybetmesin diye, Az once ukrayna kanallarinda 12 si prava sektor olmak uzere 23 askerin sehit oldugunu haber verdiler ama siz son dakika olarak bunu atladiniz galiba, tabiki hos bir haber degil ama vermeniz gerekir diye dusunuyorum 0 0 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement