'Ulan İstanbul' Yayın Hayatına İnternetten Devam Edecek - Son Dakika
Magazin

'Ulan İstanbul' Yayın Hayatına İnternetten Devam Edecek

Kanal D'nin sevilen dizisi, bu akşam ekrana gelecek yeni bölümün ardından yayın hayatına internetten devam ederek Türk televizyonculuğunda bir ilke imza atacak.

09.02.2015 08:58  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezonun ekrandaki en çarpıcı işlerinden 'Ulan İstanbul' dizisi, televizyondan internete geçen ilk dizi olacak. Televizyon sektörü için önemli bir gelişme ve yenilik olan bu proje tutarsa, ekranda yayın şansını kaybeden diziler internet üzerinden seyirciyle buluşmaya devam edebilecek.

BÖLÜM BAŞI 1.99 LİRA

'Ulan İstanbul'un 16 Şubat'ta kanald.com.tr'de yayınlanacak ilk bölümü, ücretsiz olacak. 23 Şubat'tan itibaren ise seyirci, bölüm başına 1.99 lira ücret ödeyerek diziyi izleyebilecek. En çok merak edilen konulardan biri de oyuncuların aldığı ücrette değişiklik olup olmayacağı. Tüm ekibin aldığı ücret aynı kalacak.

DAHA KOMİK OLACAK

'Ulan İstanbul'da Ferdi ile Derya'yı canlandıran Kaan Yıldırım ve Sevtap Özaltun'a göre, internetteki bölümler çok daha komik ve heyecanlı olacak.

\'Ulan İstanbul\' Yayın Hayatına İnternetten Devam Edecek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin 'Ulan İstanbul' Yayın Hayatına İnternetten Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Yuşa: Hiç merak etmeyin bunada çözüm bulunur ve bir şekilde bedava izlenir :))iki günlük sinema filmleri izleniyorda bumu izlenmeyecek. 7 0 Yanıtla
  • retina: Isterse bedava olsun izlenmez. 1 2 Yanıtla
  • cc: dizi de doğru söylemişler 1 liran var mı abi var. 1 milyonu bizden toplayacaklar 1 0 Yanıtla

Advertisement