Ulaş'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Ulaş'tan Kısa Kısa

Ulaş Belediyesi hizmet binasında bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yenileme çalışmaları başlatılan hizmet binasında halkın çok daha fazla ihtiyaç duyduğu birimlerin ilk katta olacağını belirtti.

20.02.2015 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaş Belediyesi hizmet binasında bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yenileme çalışmaları başlatılan hizmet binasında halkın çok daha fazla ihtiyaç duyduğu birimlerin ilk katta olacağını belirtti.

İkinci katta ise odaların birleştirilerek hizmet verileceğini ifade eden Göçgün, "Belediye hizmet binamızda çalışmalar aksamadan devam ediyor bakım ve onarımın en kısa zamanda tamamlanarak İnşallah Mart ayı meclis toplantımızı yeni meclis salonunda yapacağız " dedi.

Göçgün, bedensel engelliler için de yeni hizmet binasına asansör kurmayı planladıklarınıda kaydetti

Ulaş Gölü yüzeyindeki buzlar eridi

Ulaş İlçe merkezindeki, civarında mesire alanının bulunduğu ve göçmen kuşların barındığı Ulaş Gölü yüzeyindeki buzlar havaların ısınmasıyla eridi.

Tecer Dağı eteklerine yakın olan gölün maviliği, dağın karla kaplı yüzeyindeki beyaz örtüyle birleşince güzel görüntüler ortaya çıktı.

Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, gölde kışın buz kalınlığının 10 santimetreyi bulduğu, kuşların ölmemesi için bölgeye yem attıklarını söyledi. Göçgün, en kısa zamanda gölün simgesi olan karabatak, balıkçıllar gibi göçmen kuşlarının göle dönmesiyle gölün daha da güzel olacağını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ulaş'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement