Ulaşıma İEF Düzenlemesi - Son Dakika
Yerel

Ulaşıma İEF Düzenlemesi

Ulaşıma İEF Düzenlemesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Enternasyonal Fuarı'nı ziyaret edecek vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için metro, vapur ve otobüs seferlerini artırdı.

27.08.2014 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 83. İzmir Enternasyonal Fuarı'nı (İEF) ziyaret edecek vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla metro, vapur ve otobüs seferlerinde yeni düzenlemeye gitti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 29 Ağustos - 7 Eylül 2014 tarihlerinde açık kalacak 83. İEF için otobüs, metro ve vapurlarda sefer sıklıklarını artırdı.

Yeni düzenlemeye göre Balçova, Buca, Bornova, Karşıyaka ve Gaziemir'e sabah saat 06.00'ya kadar otobüs seferleri yapılacak. Metro ise saat 01.20'ye kadar çalışacak. Cuma ve cumartesi geceleri Pasaport İskelesi'nden son vapur saat 02.00'da kalkacak.

Açıklamada, İEF süresince ulaşımda aksama yaşanmaması amacıyla saat 01.30'a kadar ESHOT Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nda nöbetçi şube müdürleri ve şeflerinin bulunacağı, Kültürpark alanı çevresinde koordinasyon amaçlı motorize ekiplerin görev alacağı bildirildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ulaşıma İEF Düzenlemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement