Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan - Son Dakika
Güncel

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Takvimde bir değişiklik yok. İzmir'in projeleri umduğumuz gibi arkadaşlarımızın gayretiyle yolunda gidiyor.

23.11.2016 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Takvimde bir değişiklik yok. İzmir'in projeleri umduğumuz gibi arkadaşlarımızın gayretiyle yolunda gidiyor." dedi.

İzmir Valiliğini ziyaret eden Arslan, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığına düzenlenen silahlı saldırıya değinerek, olayın ayrıntılarını öğrenmek, faili ya da failleriyle ilgili işlem yapmak konusunda bir gayret olduğunu söyledi.

Türkiye'nin huzuru, barışı, kardeşliği için bu tip olayları engellemek adına güvenlik güçleriyle gecelerini gündüzlerine kattıklarını kaydeden Arslan, böyle bir olayın gerçekleşmesinin kendilerini üzdüğünü belirterek, saldırıyı lanetledi.

İzmir'de yaptıkları ve yapacakları işlerle ilgili son durum ile Ankara merkezli olarak bu işlere müdahale anlamında gerekenleri istişare ettiklerini anlatan Arslan, "Biliyoruz ki istişareler sonucunda yapılan işler hem sağlıklı olması hem kurumların ahengi anlamında önemli. Bunu önemseyerek sıklıkla İzmir'e geliyoruz. Daha çok geleceğiz. Bıktırıncaya kadar geleceğiz. İzmir'i, ülkemizin bütün insanlarını önemsediğimiz gibi önemsiyoruz." ifadelerini kullandı.

İzmir'e son gelişinde tüm projeleri gezerek, ilerleyişleriyle ilgili takvim ortaya koyduklarını hatırlatan Arslan, "Takvimde bir değişiklik yok. İzmir'in projeleri umduğumuz gibi arkadaşlarımızın gayretiyle yolunda gidiyor. Verdiğimiz sözler çerçevesinde diğer projelerin takiplerini yaparak birer birer hizmete sunacağız." diye konuştu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement