Ülker 70'inci Yılını "Mutlu Et, Mutlu Ol" Kampanyası ile Kutluyor - Son Dakika
Ekonomi

Ülker 70'inci Yılını "Mutlu Et, Mutlu Ol" Kampanyası ile Kutluyor

Ülker 70\'inci Yılını "Mutlu Et, Mutlu Ol" Kampanyası ile Kutluyor

Ülker, 70’inci yaşını “mutlu et, mutlu ol” sloganıyla hazırlanan yeni bir kampanya ile kutluyor.

20.11.2014 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülker, 70'inci yaşını "mutlu et, mutlu ol" sloganıyla hazırlanan yeni bir kampanya ile kutluyor. Ülker'i uzun yıllar yaşatmayı hedeflediklerini belirten Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, "Ülker bizim ilk göz ağrımız, en büyük çocuğumuz" dedi.

1944 yılında pötibör bisküvi üretimi ile yola çıkan ve bugün gıda alanında dünyanın sayılı şirketleri arasında yer alan Yıldız Holding'in ilk markası olan Ülker, 70'inci yaşını yepyeni bir kampanya ile kutluyor. Ürünleriyle 7'den 70'e tüm tüketicilerine mutlu anlar yaşatan Ülker, yeni kampanyasını "mutlu et, mutlu ol" sloganı çerçevesinde oluşturdu.

Kurucusu Sabri Ülker'in "Herkesin mutlu bir çocukluk geçirmeye hakkı vardır" sözünü temel alan ve bu sloganı bir adım daha ileriye taşıyan kampanyanın, tüm Yıldız Holding çalışanlarının da içinde olduğu bir mutluluk hareketine dönüşmesi hedefleniyor. Her yıl Kasım ayının üçüncü Perşembe'sini "mutlu et, mutlu ol" günü ilan eden Ülker için ilk hareket, 20 Kasım Perşembe günü Yıldız Holding çalışanları tarafından başlatılacak.

Ülker'in 70'inci yaşı ile ilgili konuşan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, "Ülker bizim ilk göz ağrımız, en büyük çocuğumuz. Rahmetli babam ve amcamın emeğinin çok olduğu, ailemize soyadını veren markamız. 70 yaş çok önemli bir mihenk taşı, zira kökümüzden gelen özelliklerimizi kaybetmeden güne ayak uydurabilmek ve köklü ama genç bir marka olarak kalabilmek bizim en güçlü yönlerimizden bir tanesi. Biz, ilk günden beri odağımıza hep tüketicimizi koyduk. Ürün geliştirirken, üretim yaparken, rafa ürün koyarken hep tüketicimizin ihtiyaç ve beklentilerine göre hareket ettik. Bu anlayışımız büyük kıymet gördü ve Ülker, gerek ürünleriyle gerek gerçekleştirdiği sosyal projelerle tüketicinin hayatına mutlu anlar katan bir marka olarak pazarda yer edindi. 70. yılımızda da, 70 yıldır biriktirdiğimiz bu mutlu anları tüketicimiz ile birlikte kutlamak ve çoğaltmak amacıyla yeni bir hareket başlattık" dedi.

"UNİTED BİSCUİTS AİLEMİZE KATILDI"

"1944 yılında üç kişi olarak çıktığımız yolculuğa şimdi 48 bin kişilik büyük bir aile olarak devam ediyoruz. Tedarikçilerimiz, distribütörlerimiz, ürün aldığımız çiftçilerimiz ve tüm paydaşlarımız dahil 700 binden fazla kişinin hayatına kalıcı katkılar sağlıyoruz" diyen Murat Ülker, 70. yılında gelen United Biscuits satın alımına da değindi. Ülker, şunları söyledi;

"70'inci yılımızı çok önemli bir satın alma ile taçlandırdık. Özellikle İngiltere ve Avrupa'nın en çok sevilen bisküvi markalarını bünyesinde barındıran United Biscuits ailemize katıldı. Bu hamle ile dünyanın 3. büyük bisküvi şirketi konumuna geldik. Artık 4 milyar insanın yaşadığı bir coğrafyada faaliyet gösteriyoruz. Ailemiz genişledi, sorumluluğumuz arttı. Bu sorumluluğun da bilinciyle tüm çalışanlarımızla tüketicilerimizin hayatındaki mutlu anları çoğaltmaya devam edeceğiz."

MUTLU ET, MUTLU OL" KAMPANYASINDA ÇALIŞANLAR DA ROL ALDI

Ülker'in 70'inci yıl kutlamaları çerçevesinde başlatılan "mutlu et, mutlu ol" kampanyasının reklam filmini Alametifarika hazırladı. Sözlerini Nil Karaibrahimgil'in yazdığı, Sertap Erener ve Mustafa Ceceli'nin seslendirdiği kampanyada Yıldız Holding çalışanları da rol aldı. 600 kişilik bir kadro ile yapılan çekimlerde 70'e yakın Yıldız Holding çalışanı oynadı.

ANADOLU'DA DA 70'İNCİ YIL KUTLAMASI

İkinci Dünya Savaşı'nın zorlu yıllarında ürün alamayan Anadolu esnafının ayağına nakliye farkı almadan ürün götüren Ülker, 70'inci yaşını gözbebeği Anadolu'da da kutluyor. Yıldız Holding fabrikalarının bulunduğu iller dahil birçok ilde çalışanlar, distribütörler, iş ortakları ve mevcut illerin mülki erkanı ile birlikte kutlamalar yapıldı. Ayrıca Afyon, Ankara, Aydın, Bursa, Çankırı, İstanbul, İzmir, Manisa, Tekirdağ, Maraş ve Sakarya'da fabrikaların bulunduğu çevrede bulunan okullara ihtiyaçlarına yönelik bilgisayar alımı, duvar boyamasından kütüphane, etüd sınıfı, müzik dersliği, bahçe yapılmasına kadar çeşitli destekler verildi.

Kampanyanın dijital ayağında ise, 20 - 27 Kasım tarihleri arasında, mutluetmutluol.net web sitesini ziyaret eden tüketiciler Ülker ürünleri ile sevdiklerine, "mutlu bir an" yaşatma fırsatı yakalayacak. Kampanya sonunda yapılacak çekilişle 7.000 tüketiciye 70.000 Ülker ürünü dağıtılacak. Detaylar için mutluetmutluol.net adresini ziyaret edilebilir.

YILDIZ HOLDİNG PERAKENDE ŞİRKETLERİNDEN DE KAMPANYAYA DESTEK

Çalışanların bireysel olarak çevrelerine bir mutluluk yaşatarak dahil olduğu kampanyaya Yıldız Holding şirketleri de katıldı. 20 Kasım günü Şok mağazalarından alışveriş yapan 450 bine yakın tüketici Ülker ürünü kazanacak. Bunun yanı sıra, 31 Aralık'a kadar Şok mağazalarında özel olarak belirlenen 70 Ülker ürünü avantajlı fiyatlarla tüketiciyle buluşacak.

Bizim Toptan mağazalarında ise, 3 Aralık tarihine kadar yapılacak her 70 liralık Ülker alışverişine 7 liralık para puan verilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ülker 70'inci Yılını 'Mutlu Et, Mutlu Ol' Kampanyası ile Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı
    19:19 Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı

    Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Necdet Takva, Van'da her türlü yük taşımacılığı yapanlara 'K' Türü yetki belgesi verme yetkisini tekrar kazandıklarını açıkladı. Uzun süren çalışmalar sonucunda yetkinin geri alınmasıyla Van TSO'nun itibarının geri kazanılacağı ve kullanıcıların işlemlerinin kolaylaşacağı belirtildi.

  • Türk Müteahhitler Birliği Başkanı: Türk müteahhitliği dünyada bir marka haline geldi
    19:13 Türk Müteahhitler Birliği Başkanı: Türk müteahhitliği dünyada bir marka haline geldi

    Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk müteahhitliğinin artık dünyada bir marka haline geldiğini belirterek, "Firmalarımız ağırlıklı olarak Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesindeki faaliyetlerimizi de her geçen gün artırıyoruz.

  • Et ve Süt Kurumu et fiyatlarına yüzde 20-25 arasında zam yaptı
    18:45 Et ve Süt Kurumu et fiyatlarına yüzde 20-25 arasında zam yaptı

    Et ve Süt Kurumu (ESK), bugün itibarıyla et fiyatlarına yüzde 20-25 arasında zam yaptı. Kıymanın kilogramı 229 TL'den 279 TL'ye; kuşbaşının kilogramı ise 259 TL'den 319 TL'ye yükseldi. Fiyat zamları internet sitesinde yer almasa da mağazalarda güncel fiyatla satılmaktadır.

  • İSKİ'den vatandaşları uyardı: İstanbul Büyükşehir Belediyesi adıyla dolandırıcılık!
    18:17 İSKİ'den vatandaşları uyardı: İstanbul Büyükşehir Belediyesi adıyla dolandırıcılık!

    İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), son zamanlarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi adı kullanılarak yapılan dolandırıcılık olaylarına dikkat çekti. Vatandaşlar, bedava su arıtma cihazı vaadiyle aranarak dolandırılmaya çalışılıyor.

  • Yabancılar Türkiye'deki Hisse Senetlerine Yatırım Yapmaya Devam Ediyor
    17:54 Yabancılar Türkiye'deki Hisse Senetlerine Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) haftalık menkul kıymet istatistiklerine göre, yurt dışında yerleşik kişiler 5 Nisan haftasında 362,9 milyon dolarlık hisse senedi aldı. Yabancıların net hisse senedi alımı 22 Mart haftasından bu yana 1 milyar 59 milyon dolara ulaştı. Yabancı yatırımcıların bu alımları, aralıktan bu yana en güçlü yabancı yatırımcı alımına işaret ediyor.

  • Kuşadası Belediyesi Adabahçe'de Yaz Sezonu Hazırlıklarına Devam Ediyor
    17:51 Kuşadası Belediyesi Adabahçe'de Yaz Sezonu Hazırlıklarına Devam Ediyor

    Kuşadası Belediyesi tarafından tarımsal üretimi geliştirmek ve tüketicilerin sağlıklı gıdaya aracısız ulaşmasını sağlamak amacıyla yaşama geçirilen Adabahçe'de yaz sezonu hazırlıkları sürüyor.

  • Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, HÜRKUŞ-B Tedarik Edileceğini Açıkladı
    17:49 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, HÜRKUŞ-B Tedarik Edileceğini Açıkladı

    Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Hava Kuvvetleri Komutanlığının ihtiyaçları doğrultusunda 40 adet HÜRKUŞ-B uçağı tedarik edeceklerini duyurdu. Savunma sanayiinin gelişimi ve milli kabiliyetlerin artırılmasıyla Türkiye'nin güç unsurlarından biri haline geldiğini belirten Görgün, ayrıca diğer projeler ve hedefler hakkında bilgi verdi.

  • Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Yakutistan ile ilişkilerin geliştiğini söyledi
    17:33 Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Yakutistan ile ilişkilerin geliştiğini söyledi

    Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Rusya Federasyonu'na bağlı Yakutistan (Saha Cumhuriyeti) ile ilişkilerinin dinamik bir şekilde geliştiğini söyledi. Tokayev, Yakutistan Başkanı Aysen Nikolayev'i kabul ederek, karşılıklı ticaret hacmindeki artışın bu ilişkilerin bir göstergesi olduğunu belirtti. Yakutistan Günleri etkinliği kapsamında düzenlenen görüşmede tarım, madencilik, dijitalleşme ve turizm alanlarında işbirliği konuları ele alındı.


Advertisement