Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanı Yılmaz."Son Günlerde Ülkücü-Milliyetçi Kişi ve Kurumlara Yönelik... - Son Dakika
Yerel

Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanı Yılmaz."Son Günlerde Ülkücü-Milliyetçi Kişi ve Kurumlara Yönelik...

Ardahan'da Ülkü Ocakları mensubu bir grup, basın açıklaması yaparak, ülkücülerin son günlerde hedef gösterildiğini ileri sürdü.

07.03.2013 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'da Ülkü Ocakları mensubu bir grup, basın açıklaması yaparak, ülkücülerin son günlerde hedef gösterildiğini ileri sürdü.

Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanı Vedat Yılmaz, Milli Egemenlik Parkı'nda yaptığı basın açıklamasında, son günlerde ülkücülerin hedef gösterildiğini, ancak kendilerinin bu oyuna gelmeyeceklerini ifade etti.

Bazı söylemlerden rahatsızlık duyduklarını ifade eden Yılmaz, "Milli birlik ve beraberliğimize savaş açanlar, milliyetçileri kendileri için bir engel görmüş olacaklar ki, son günlerde ülkücü-milliyetçi kişi ve kurumlara yönelik saldırılar artmıştır. Kaynağını ihanetten, cesaretini terör ve onun siyasal uzantılarından alan bu tür suçlamalar dün olduğu gibi bugün de ülkücüleri asla yıpratamayacak ve yolundan asla döndüremeyecektir" diye konuştu.

Muhabir: Günay Nuh

Yayıncı: Zekeriya Kaya - ARDAHAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanı Yılmaz.'Son Günlerde Ülkücü-Milliyetçi Kişi ve Kurumlara Yönelik... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement