Ülkü Ocakları Kutlu Doğum Haftası Sebebiyle Gül Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Ülkü Ocakları Kutlu Doğum Haftası Sebebiyle Gül Dağıttı

Ülkü Ocakları Kutlu Doğum Haftası Sebebiyle Gül Dağıttı

Eskişehir Ülkü Ocakları, Peygamber Efendimiz’in (S.A.V.) dünyaya gelişi nedeni ile kutlanan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, Tepebaşı Camii önünde ve yoldan geçen vatandaşlara gül dağıtıldı.

21.04.2015 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Ülkü Ocakları, Peygamber Efendimiz'in (S.A.V.) dünyaya gelişi nedeni ile kutlanan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, Tepebaşı Camii önünde ve yoldan geçen vatandaşlara gül dağıtıldı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği gül dağıtımında Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Engin Şahan, gül dağıtımı yapan gençleri ziyaret edip fotoğraf çektirdi. Ardından basına açıklamada bulunan Tepebaşı Ülkü Ocağı Başkanı Oğuz İduğ, en güzel dinin son Peygamberi olarak selamladığımız Hz. Muhammed'in doğum yıl dönümünü kutlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan İduğ, "Bütün ömrünü iyiliğe, güzelliğe, sevgiye, adalete vakfetmiş ve en güzel insan örneği olarak şekillenmiş Peygamberimiz, biz ülkücülerin de kızıl elması ve İlay-ı Kelimetullah sevdasının yılmaz ve şaşmaz rehberidir. Her yıl olduğu gibi bu yılda Tepebaşı Ülkü Ocağı olarak Tepebaşı Camii önünde halkımıza çiçek dağıtarak alemlerin en büyük insanı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğum gününü kutladık. Etkinliklerimiz, ocakta okunacak Mevlid-i Şerif ve ocak gençlerimize Peygamber Efendimizin hayatı, hadisleri ve sünnetleri ile ilgili bilgilendirme sohbetlerimiz ile devam edecektir. Bu vesileyle tüm İslam aleminin mübarek Kutlu Doğum Haftası'nı Kutlarım" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülkü Ocakları Kutlu Doğum Haftası Sebebiyle Gül Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement