Ülkü Ocakları'nın 'İstiklal Gecesi' İptal Edildi - Son Dakika
Güncel

Ülkü Ocakları'nın 'İstiklal Gecesi' İptal Edildi

Ülkü Ocakları\'nın \'İstiklal Gecesi\' İptal Edildi

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 'İstiklal Gecesi' etkinliği ve konserler Ankara'daki bombalı terör saldırısı nedeniyle yapılmadı.

14.03.2016 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 'İstiklal Gecesi' etkinliği ve konserler Ankara'daki bombalı terör saldırısı nedeniyle yapılmadı.

Erdemli Lisesi Spor Salonu'ndaki geceye MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç, Erdemli Belediye Başkanı MHP'li Mükerrem Tollu, Ülkü Ocakları Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Programın başlamasıyla birlikte Ankara'da meydana gelen patlama haberi duyuldu. Haberin ardından sahneye çıkan MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk, patlamayı kınayarak terörü lanetledi. Ankara'da alçakça bir saldırının meydana geldiğini belirten Öztürk, "Bizleri derinden yaralayan bu olayın ardından burada bugün eğlence düzenleyemeyiz. Konser iptal edilmiştir. Patlama da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Bunun üzerine Ali Kınık ve Ahmet Şafak konserleri iptal edildi. Konsere gelenler de 'Kahrolsun PKK', 'Vatan sana canım feda' ve 'Bayrak inmez vatan bölünmez' sloganları atıp salondan ayrıldı.

- Erdemlimersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ülkü Ocakları'nın 'İstiklal Gecesi' İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement