Ülkü Ocakları'nın Türkmeneli Yardım Konvoyu Kerkük'e Yola Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ülkü Ocakları'nın Türkmeneli Yardım Konvoyu Kerkük'e Yola Çıktı

Ülkü Ocakları\'nın Türkmeneli Yardım Konvoyu Kerkük\'e Yola Çıktı

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından başlatılan yardım kampanyası doğrultusunda Türkmeneli'nde yaşayanlar için toplanan gıda ve giyim malzemeleri paketlenip TIR'lara yüklendikten sonra Kerkük'e yola çıktı.

07.07.2014 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından başlatılan yardım kampanyası doğrultusunda Türkmeneli'nde yaşayanlar için toplanan gıda ve giyim malzemeleri paketlenip TIR'lara yüklendikten sonra Kerkük'e yola çıktı.

Yardım kampanyası neticesinde toplanan 15 TIR gıda, giyim, sağlık gibi malzemeler bugün yola çıktı. Ülkü Ocakları tarafından belirlenen toplanma noktalarında buluşan TIR'lar bir konvoy oluşturdu. Oluşturulan konvoya başlangıç noktalarından adreslerine yani Türkmenlere ulaşana kadar Ülkü Ocakları genel merkez yöneticilerinin nezaret edeceği belirtildi.

Yardım konvoyuyla ilgili konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz "Türkmeneli'nde yaşayan soydaşlarımız için Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in talimatlarıyla başlatmış olduğumuz yardım kampanyası doğrultusunda ilk konvoyumuz bugün yola çıktı. Allah'a şükürler olsun ki kampanyamız yoğun ilgi gördü. Tırlarımızda insani ihtiyaçların giderilmesi, soydaşlarımızın yaralarının biraz olsun dindirilmesi için gıda malzemeleri, giyecekler ve sağlık malzemeleri var. Ayni yardımlarımızı ilk bölümünü Allah nasip ederse bu şekilde soydaşlarımıza ulaştıracağız. Dünya'nın neresinde bir Türk varsa derdi derdimiz, acısı acımızdır. Bizler Ülkü Ocakları olarak bazı sahte delikanlılar gibi göstermelik çıkışlar yapmıyoruz. Elimizi taşın altına koyarak soydaşlarımıza sahip çıkıyoruz; çıkmaya da devam edeceğiz. Ayni yardımların yanında banka hesaplarımız yoluyla toplanan nakdi yardımlarımız da soydaşlarımıza ulaştırılacaktır. Milletimiz müsterih olsun. Onların dini duygularını istismar ederek bağış adı altında kendi paylarına para toplama ahlaksızlığını gösterenlerin olmasından ötürü acaba yardımlarımız adresine ulaşacak mı tereddütü yaşamasın. Yaptıkları her türlü yardımın teminatı Ülkü Ocakları'dır. Görüleceği üzere kimseden gizlimiz saklımız da yoktur. Ayrıca yardımların güvenliği için Genel Merkez yetlililerimiz son noktaya kadar konvoyumuza eşlik edecektir. Habur Sınır Kapısı'nda AFAD ve Kızılay'a teslim edilecek konvoyumuza Kuzey Irak'ta Kerkük ülkü ocakları nezaret edecekltir. Ramazan ayının bu manevi ikliminde bizlere destek olan, sesimize ses veren yüce milletimize teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Yardım kampanyamız bundan sonra sadece nakdı olarak tüm hızıyla devam edecektir" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ülkü Ocakları'nın Türkmeneli Yardım Konvoyu Kerkük'e Yola Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement