Ülkücü Gençlerden Kitap Okuma Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Ülkücü Gençlerden Kitap Okuma Etkinliği

Ülkücü Gençlerden Kitap Okuma Etkinliği

Korkuteli Ülkü Ocakları üniversite ve orta öğretim birimi, kitap okuma kültürünü geliştirme ve kitapların önemini topluma aktarmak için Şehitler Meydanı’nda kitap okuma etkinliği düzenledi.

03.03.2016 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkuteli Ülkü Ocakları üniversite ve orta öğretim birimi, kitap okuma kültürünü geliştirme ve kitapların önemini topluma aktarmak için Şehitler Meydanı'nda kitap okuma etkinliği düzenledi.

Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Mazlum, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın asli görevinin gençlerimizin öncelikli olarak kendisine, sonra ailesine ve daha sonrasında da topluma yararlı bireyler yetiştirmek olduğunu bu kapsamda toplumun faydasına olan her alanda etkinliklerini artıracaklarını söyledi. Mazlum " Bunun gibi etkinlikler sayesinde daha inançlı, bilinçli ve kültürlü gençler yetişmekle beraber gençler arasında iletişim de sağlanıyor. Gençlerimiz birbirini tanıyıp saygı ve sevginin önemini anlayarak, birlik içinde oluyorlar. Ayrıca bunun gibi etkinlikler sayesinde dinini, vatan ve milletin sevgisinin öğreniyorlar. Yeni yetişen gençliğin Türk Milletine en güzel şekilde hizmet etmesini istiyoruz. "Milletimize yakışan, dinini bilen, örfünü, adedini tanıyan gençler geleceğe umut ışığı olur" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülkücü Gençlerden Kitap Okuma Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement