Ulu Önder Aliağa'da Anıldı - Son Dakika
Yerel

Ulu Önder Aliağa'da Anıldı

Ulu Önder Aliağa\'da Anıldı

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi İzmir’in Aliağa ilçesinde de düzenlenen törenle anıldı.

10.11.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi İzmir'in Aliağa ilçesinde de düzenlenen törenle anıldı.

Aliağa ilçesinde ilk tören Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediyesi Başkan Vekili Mehmed Ali Özkurt ve Aliağa Garnizon Komutanı Albay Bora Meriç, kurumları adına Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk sundu. Ulu önder Atatürk'ün 10 Kasım'da hayata gözlerini yumduğu saat olan 09: 05'te ise iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Petkim ve Tüpraş gemilerinden verilen siren sesleri sırasında bazı vatandaşlarda Atatürk için saygı duruşuna geçti.

Anma programı daha sonra Aliağa Haydar Aliyev Lisesi'nin düzenlediği törenle devam etti. Törene, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediyesi Başkan Vekili Mehmedali Özkurt ve Aliağa Garnizon Komutanı Albay Bora Meriç'in yanı sıra Aliağa Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Gürler, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulu Önder Aliağa'da Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement