Ulu Şehirde Güvenli Seçim - Son Dakika
Güncel

Ulu Şehirde Güvenli Seçim

26. Dönem Millet Vekili Genel Seçimi ile ilgili 'Seçim Güvenliği Ve Seçim Tedbirleri' konulu toplantı Çarşamba Valilik ek hizmet binasında yapıldı.

30.09.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım 2015 günü yapılacak olan 26. Dönem Millet Vekili Genel Seçimi ile ilgili seçim güvenliği ve alınacak tedbirler masaya yatırıldı. İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, İl Jandarma Komutanı Yurdakul Akkuş, İlçe Emniyet Müdürleri ve İlçe Jandarma Komutanlarının katıldığı toplantıya Bursa Vali Vekili Ergun Güngör başkanlık etti.

Toplantıda konuşan Vali Vekili Güngör;"1 Kasım 2015 günü 26. Dönem Milletvekili seçimlerinin huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi için seçimden önce, seçim günü ve seçim sonrası alınacak olan güvenlik tedbirlerini toplantı ile değerlendirmek ve gerekli koordinasyonu sağlamak amacıyla bu toplantıyı yapıyoruz.

Bugün gerçekleştireceğimiz Seçim Güvenliği Toplantısı ile ilave alabileceğimiz tedbirleri değerlendireceğiz. Bunu sağlamaya yönelik olarak çok tecrübeli bir güvenlik ekibimiz var. Bursa Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Kaymakamlıklar, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü, Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü kendi görev alanları ile ilgili tedbirlerin ve gerekli tüm önlemlerin alınması için kurumlar arasında gerekli işbirliğini sağlayacağız." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ulu Şehirde Güvenli Seçim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement