Ulubey'de Benchmarking İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Ulubey'de Benchmarking İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Ulubey\'de Benchmarking İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Benchmarking İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı 12/09/2013 günü İlçemiz Kaymakamı Emrullah Temizkan 'ın başkanlığında yapıldı.

14.09.2013 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplantı açış sunumunu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zeki Özkan yaptı. Açılış Sunumunda; Benchmarking anlamı dünyada ilk uygulamalarından bilgiler verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Uygulayacağımız bu projenin ilimiz genelinde uygulanan mevcut projeleri tek çatı altında topladığını ifade ederek çalışmalarımızı bir plan dahilinde yürütüyoruz. Çalışma guruplarımızı oluşturduk 8 Eylül 2013 tarihinde alt çalışma guruplarımız toplandı. Çalışma raporları bu üst kurulumuzda değerlendirilecek İlçemizde projeyi en iyi şekilde uygulama gayretindeyiz.

İlçemiz Kaymakamı Emrullah Temizkan konuşmasında; Bu ilk toplantımız tanışma niteliğinde oldu. Benchmarking ile ilgili gelecek toplantıya daha hazırlıklı gelinerek detaylarını kapsamlı bir şekilde ele alalım. Ayrıca alt komisyon daha hazır bir şekilde oluşturdukları raporları dijital ortamda hazır olarak sunum yapılacağını ifade ederek ayrıca bundan sonraki toplantılarımızda okullarımızda yapalım .İlk toplantımızı 20/09/2013 Cuma günü saat 10:00 da Ulubey Anadolu Lisesinde yapalım dönerli olarak toplantılarımız devam edecektir. Dedi.Toplantıda görüş ve öneriler alınarak toplantı sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ulubey'de Benchmarking İlçe Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement