Ulubey Kanyonları Dağcıları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Ulubey Kanyonları Dağcıları Ağırladı

Farklı illerinden gelen dağcılar "Tarihi Kral Yolu ve Kanyon Yürüyüşü" etkinliği kapsamında Uşak'taki Ulubey Kanyonları'nı gezdi.

01.12.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Farklı illerinden gelen dağcılar "Tarihi Kral Yolu ve Kanyon Yürüyüşü" etkinliği kapsamında Uşak'taki Ulubey Kanyonları'nı gezdi.

Zirve Dağcılık Uşak Şubesi tarafından organize edilen etkinliğe İstanbul, Balıkesir ve Kocaeli'den gelen 38 dağcı katıldı. İki gün süren etkinliğin ilk gününde, Ulubey ilçesindeki Cam Teras'ı gezen doğaseverler Avgan Köyünden yürüyüşe başlayarak, Kral Yolu üzerinden Pepuza Antik Kenti'ni ziyaret etti, Clandras Köprüsüne ulaştı.

Üçoluk Yaylasında kurulan kampın ardından ikinci gün Taşyaran Vadisi'ni gezen dağcılar kent merkezinde müze gezisi ile etkinliği sonlandırdı.

Zirve Dağcılık Uşak Şube Başkanı Ayhan Gökoğlu, bu tür etkinliklerin bölgenin tanıtılmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

Kanyon bölgesinin özel bir yürüyüş güzergahına sahip olduğunu aktaran Gökoğul, "Bölgeye gelen dağcılar için kamp alanları oluşturulması önemli. Her geçen gün doğa sporlarına daha fazla kişi gönül veriyor. Bu tür etkinliklerin desteklenmesini ve artmasını diliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ulubey Kanyonları Dağcıları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement