Ulubeyler Mahallesine Çok Amaçlı Spor Kompleksi - Son Dakika
Yerel

Ulubeyler Mahallesine Çok Amaçlı Spor Kompleksi

Ulubeyler Mahallesine Çok Amaçlı Spor Kompleksi

Balıkesir’in Gömeç ilçesine bağlı Ulubeyler Mahallesi’nde Gömeç Belediyesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalleye yeni bir spor kompleksi yapılmasına ait çalışmalarda son viraja gelindi.

16.04.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Gömeç ilçesine bağlı Ulubeyler Mahallesi'nde Gömeç Belediyesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalleye yeni bir spor kompleksi yapılmasına ait çalışmalarda son viraja gelindi.

İçerisinde çocuk oyun grupları ve mahalleli kadınların spor yapabilecekleri ekipmanların da bulunduğu spor kompleksinde; basketbol, futbol ve voleybol sporlarının yapılabileceği bildirildi.

Ulubeyler Mahallesi'nde süren spor kompleksi çalışmalarının kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını kaydeden Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa mahalleye kazandıracakları kompleksin mahalle halkının hizmetine sunulması için son çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak, bu konuda kendilerine destek veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve emeği geçenlere teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulubeyler Mahallesine Çok Amaçlı Spor Kompleksi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement