Şelale Manzarası İzlemek İsteyen Kişi Uçurumdan Düştü - Son Dakika
Güncel

Şelale Manzarası İzlemek İsteyen Kişi Uçurumdan Düştü

Şelale Manzarası İzlemek İsteyen Kişi Uçurumdan Düştü

Bursa'da, Uludağ'a çıkan İsmet Tokat, Balaban köyü ormanlık alanında bulunan kayalıklarda şelaleyi izlemek isterken yüz metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

18.08.2014 11:09  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, üç arkadaşıyla birlikte gezmek için Uludağ'a çıkan 51 yaşındaki İsmet Tokat Balaban Köyü ormanlık alanında bulunan kayalıklarda şelaleyi izlemek isterken dengesini kaybedip yüz metre yükseklikten aşağıya düştü.

Arkadaşlarının haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis, sağlık ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri patika yollardan yürüyerek iki kilometrelik mesafeyi bir saat yürüyerek İsmet Tokat'ın yanına ulaştılar.

Vücudunda kırıklar oluşan ve aşırı kan kaybeden İsmet Tokat, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Merkez Nilüfer ilçesinde oturan ve eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen emekli bir çocuk babası İsmet Tokat, dün üç arkadaşıyla birlikte havaların sıcak olmasından dolayı Uludağ'ın eteklerindeki tarihi Cumalıkızık köyüne gezmeye gittiler. Daha sonra arkadaşlarıyla birlikte ormanlık alanda yürüyüş yapmak için yola çıkan İsmet Tokat beraberindekilerle birlikte ormanlık alanda 5 kilometre yürüyerek Balaban köyü Şelale Mevkii'ne geldiler.

Arkadaşlarının yürümeye devam etmesine rağmen İsmet Tokat Şelaleyi izlemek için 100 metre yükseklikteki kayalıkların üzerine çıktı. Dengesini kaybeden İsmet Tokat aşağıya düştü. Acılar içinde kıvranan İsmet Tokat'ın çığlıkları üzerine arkadaşları geriye döndüğünde İsmet Tokat'ın kayalıklar arasında sıkıştığını görünce durumu polise bildirdiler. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler ağır yaralı olan İsmet Tokat'ı kurtarabilmek için 112 Acil Servis ve AFAD ekiplerinden yardım istediler.

Olay yerine gelen kurtarma ekipleri iki kilometrelik yolu ormanlık alanda patika yollardan geçip bir saat yürüyerek İsmet Tokat'ın yanına ulaştılar. Sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen vücudunda kırıklar oluşan ve aşırı kan kaybeden İsmet Tokat yaşamını yitirdi.

Cumhuriyet Savcısı olay yerinde yaptığı incelemenin ardından İsmet Tokat'ın cenazesi aynı yol güzergahı kullanılarak AFAD ekipleri tarafından sedyeye konularak yaklaşık iki saatlik yürüyüşün ardından aşağıya indirildi. Tokat'ın cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şelale Manzarası İzlemek İsteyen Kişi Uçurumdan Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement