Uludağ'da Yılbaşı Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Uludağ'da Yılbaşı Coşkusu

Uludağ\'da Yılbaşı Coşkusu

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da bulunan tatilciler yeni yıla coşkuyla girdi.

01.01.2015 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da bulunan tatilciler yeni yıla coşkuyla girdi. 2015 yılına pistlerde atılan havai fişekler eşliğinde ve gökyüzüne salınan dilek fenerleriyle girenler yeni yılın huzur ve mutluluk getirmesini diledi. Otellerde sahneye çıkan sanatçılar hayranlarını şarkılarıyla coşturdu.

Kar kalınlığının yaklaşık 1.5 metreye ulaştığı Uludağ'da Kervansaray Hotel'de sahneye Işın Karaca çıktı. Karaca sahneye çıkarken 3.5 yaşındaki kızı Sashsa Mia kendisini öptü.

Ayyash Clup'te sahneye çıkan Tuğba Altıntop hayranlarını söylediği şarkılarla coşturdu. Grand Yazıcı Otel'de sahneye çıkan Tuğba Özerk ise sahneye trafik kazasında kırılan ayağını korumak için koruyucu takarak çıktı ve fazla ayakta kalmaması gerektiği için kendisi için getirilen koltuğa oturarak şarkılarını söyledi.

Ağaoğlu My Montain Hotel'de ise Buziki Orhan ve Orkestrası sahneye çıktı. Ekip, sahne gösterileri ve müzikleriyle izleyenlerine keyifli dakikalar yaşattı. Sahneye çıkan sanatçılar 2015 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi. 2015 yılına pistlerde giren günübirlikçi tatilciler ise karlar üzerinde dans edip birbirlerine sarılarak havai fişek gösterilerini izleyip gökyüzüne dilek fenerlerini bıraktı.

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise 2015 yılına Ağaoğlu My Montain Hotel'de ailesiyle birlikte girdi. Bayarılı teknik adam Şenol Güneş, "Yeni yılın huzur Bursaspor'a ise başarı getirmesini diliyorum" dedi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uludağ'da Yılbaşı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement