"Geçmişle Hesaplaşma Derdinde Değiliz" - Son Dakika
Yerel

"Geçmişle Hesaplaşma Derdinde Değiliz"

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, "Bu yeni dönemde geçmişle hesaplaşma değil, gelecek için hizmet derdindeyiz." dedi.

10.04.2014 13:50  Güncelleme: 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, "Bu yeni dönemde geçmişle hesaplaşma değil, gelecek için hizmet derdindeyiz" dedi.

30 Mart 2014 günü yapılan yerel seçimlerin ardından oluşan Sarıçam Belediye Meclisi, ilk toplantısını Bilal Uludağ başkanlığında gerçekleştirdi.

Başkan Uludağ, meclis açılışında yaptığı konuşmada Sarıçam'da yeni bir dönemin başladığını belirterek, "Bu yeni dönemde geçmişle hesaplaşma değil, gelecek için hizmet derdindeyiz. Hep birlikte Sarıçam'ı bir adım daha ileri götürmeyi amaçlıyoruz. Bu süreçte sevgi ve saygı içinde çalışacağız. Bu süreçte eksikliklerimizi göstermenizi ve doğru kararlarımızı desteklemenizi istiyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sonra meclis gündeminde yer alan Meclis 1. ve 2. Başkanvekilliği, Meclis Katip Üyeliği, Belediye Encümen Üyeliği ve ihtisas komisyonlarının seçimleri yapıldı. Seçimler sonucunda MHP grubundan Mehmet Özcan 1 ve Bilal Güngörmüş de 2. Meclis Başkanvekili olarak seçildi. Meclis katip üyeliklerine ise MHP grubundan Mehmet Dayanıklı ile Melahat Ongun seçilirken; yine MHP grubundan Tahsin Şahin, Eyüp Akbulut ve Mehmet Dayanıklı da önümüzdeki bir yıl için Sarıçam Belediyesi Encümen Üyeliği için seçildiler.

Ardından 10 ayrı meclis ihtisas komisyonu için seçim yapılarak komisyon üyeleri belirlendi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Geçmişle Hesaplaşma Derdinde Değiliz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement