Uludere'de Gerginlik (2) - Son Dakika
Güncel

Uludere'de Gerginlik (2)

Valilik: 13 ASKER YARALANDI Şırnak Valiliği, Uludere İlçesi Ortasu ve Gülzayı Köyü'nde köylüler ile askerler arasında yaşanan olaylarda 13 askerin yaralandığını ve 4 kişinin de gözaltına alındığını açıkladı.

29.06.2015 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valilik: 13 ASKER YARALANDI

Şırnak Valiliği, Uludere İlçesi Ortasu ve Gülzayı Köyü'nde köylüler ile askerler arasında yaşanan olaylarda 13 askerin yaralandığını ve 4 kişinin de gözaltına alındığını açıkladı. Açıklamada, şöyle denildi:

"Hudut hattında kaçakçılıkla mücadele eden birlikleri takviye etmek ve meydana gelebilecek muhtemel toplumsal olaylara müdahele etmek maksadıyla görevlendirilen, 1'nci Jandarma Komando Tugay Komutanlığı unsurlarına görev bölgesine intikal esnasında, Uludere ilçesi Ortasu, Gülyazı köyleri mevkiinde 250-300 kişilik grup tarafından taşlı ve sopalı saldırı düzenlenmiş ve D-400 karayolu trafiğe kapatılmıştır. Söz konusu olaya Uludere İlçe Jandarma Komutanlığı ve 1'nci Jandarma Komando Tugay Komutanlığı birlikleri müdahelede bulunmuş, kalabalık grup dağıtılmış ve D-400 karayolu trafiğe açılmıştır. Olaylar esnasında 4 şahıs gözaltına alınmıştır. Olaylara müdahele eden birliklerden 13 askeri personel vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanmıştır. Halkın huzurunu can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla güvenlik faaliyetleri kararlılıkla devam edecektir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uludere'de Gerginlik (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ç@RŞI: Askere taş atanın elini kıracaksın ki bir daha elini bile kaldıramayacak... 0 0 Yanıtla
  • 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor
    14:03 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor

    Türkiye Raporu'nun yaptığı ankete göre, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP birinci parti olurken AK Parti ikinci sırada yer aldı. Ankete katılanların yüzde 35.2'si CHP'ye oy verirken AK Parti'ye oy vereceğini belirtenlerin oranı yüzde 29.8'de kaldı. Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki, anket sonuçlarıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu sonucun AK Parti için bir ilk olduğunu belirtti.


Advertisement