Uludere'de PKK'ya Ait Sığınak ve Patlayıcı Madde Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Uludere'de PKK'ya Ait Sığınak ve Patlayıcı Madde Ele Geçirildi

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda PKK'ya ait bir sığınak ve el yapımı patlayıcı madde ele geçirildi.

23.09.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda PKK'ya ait bir sığınak ve el yapımı patlayıcı madde ele geçirildi.

Uludere'de güvenlik güçleri PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonda, Hilal ve Akduman köyleri arasında bulunan bir mezarlık yakınlarındaki arazide, ağaç kabuklarıyla gizlenmiş bir sığınak bulundu. Sığınak içerisinde yapılan aramada bomba için kullanılmaya hazır gübre, tüp, kablo, çeşitli yaşam malzemeleri ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler, güvenlik güçleri tarafından sığınakla birlikte imha edildi.

Uludere İlçesi'nin Karataş Tepe Mevkiinde düzenlenen bir başka operasyonda da, kablo düzeneği ile 5 metre aralıklarla birbirine bağlı ve yola paralel olarak döşenmiş, içinde 60 kilogram amonyum nitrat yerleştirilen 12 kiloluk 2 tüple tuzaklanmış durumda, el yapımı patlayıcı düzeneği, 2 telsiz ve 2 bin metre uzunluğunda bobin tel ele geçirildi.

Ele geçirilen patlayıcı maddeler kontrollü olarak patlatıldı. - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uludere'de PKK'ya Ait Sığınak ve Patlayıcı Madde Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement