Ulukışla Milli Eğitimden, Masal Anlatma Yarışması - Son Dakika
Yerel

Ulukışla Milli Eğitimden, Masal Anlatma Yarışması

Ulukışla Milli Eğitimden, Masal Anlatma Yarışması

Ulukışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan ULUBAP (Ulukışla Başarıyı Artırma Projesi) kapsamında Ulukışla’da ilkokullar arası düzenlenen Masal Anlatma Yarışması Ödül Töreni gerçekleştirildi.

10.04.2014 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulukışla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan ULUBAP (Ulukışla Başarıyı Artırma Projesi) kapsamında Ulukışla'da ilkokullar arası düzenlenen Masal Anlatma Yarışması Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Halk Eğitim Merkezi Sosyal Salonunda gerçekleşen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi görevlisi Fatma Kükürt tarafından sunum yapıldı.

Ödül törenine Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Arif Serhat Tunctan, Belediye Başkanı Ali Uğurlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, İlçe Emniyet Amiri Sadi Günay, İlçe Sağlık Müdürü ve Uluder Dernek Başkanı Dr.Yılmaz Yücel, İlçe Müftüsü Seyfullah Güneş, Ziraat Odası Başkanı Ali Emin Uğurlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bahattin Arslan, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Ödül Töreni öncesi yaptığı konuşmada, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yapmış olduğumuz bütün başarılı etkinliklerde başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere tüm Ulukışla'daki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının desteklerini hep yanımızda hissettik. Elde ettiğimiz başarılarda onların büyük payı var. Sayın Kaymakamımızla birlikte başlattığımız ULUBAP Projesinin birinci yılında güzel sonuçlarını almaya başladık. Üç yıllık olarak planladığımız ULUBAP'ın ikinci yılında il düzeyinde, üçüncü yılında Bakanlık düzeyinde Ulukışla'nın eğitimini hak ettiği düzeye taşımayı hedefliyoruz." Yaklaşık bir yıllık süre içerisinde Ulukışla'nın akademik başarıların yanında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler alanında da başarısını artıran çalışmalara hep birlikte imza attıklarını ifade eden Akdemir, Masal Anlatma Yarışması'nın ödüllerine sponsor olan Ulukışla Ziraat Odası Başkanı Ali Emin Uğurlu ve katılımcılara teşekkür etti.

Masal Anlatma Yarışmasında birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrenciler, performanslarını sergilediler ve ardından ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Birinci öğrenci, Kılan İlkokulu öğrencisi Nuran Merve Dönmez'e tablet, Başarı Belgesi ve rehber öğretmeni Tevfik Erol'a çeyrek altın, okuluna plaket

İkinci öğrenci, İnkılap İlkokulu öğrencisi Meltem Kavaklı'ya bisiklet, Başarı Belgesi ve rehber öğretmeni Hilal Olgun'a çeyrek altın, okuluna plaket

Üçüncü öğrenci, Hüsniye İlkokulu öğrencisi Derya Kiper'e fotoğraf makinesi, Başarı Belgesi ve rehber öğretmeni Erdoğan Yılmaz'a çeyrek altın, okuluna plaket ödülleri takdim edildi.

Ayrıca, yarışmaya katılan Kemalpaşa İlkokulu ve Çiftehan İlkokulu öğrencilerine saat hediye edildi ve Katılım Belgesi verildi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulukışla Milli Eğitimden, Masal Anlatma Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement