Ulupınar'dan İhlas Holding Zonguldak Şubesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ulupınar'dan İhlas Holding Zonguldak Şubesine Ziyaret

Ulupınar\'dan İhlas Holding Zonguldak Şubesine Ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar seçim gezileri kapsamında İhlas Holding Zonguldak Bölge Müdürü Yusuf Yıldız’ı ziyaret etti.

29.10.2015 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar seçim gezileri kapsamında İhlas Holding Zonguldak Bölge Müdürü Yusuf Yıldız'ı ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililerle birlikte seçim gezileri kapsamında İhlas Holding Zonguldak Bölge Müdürü Yusuf Yıldız'ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette Zonguldak Dağıtım Müdürü Abdullah Bakır, Pazarlama Müdürü Süleyman Hamzaçebi, Muhasebe Müdürü ve AK Parti Kozlu İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Bozkurt da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, "Seçim gezilerimize hız kesemeden devam ediyoruz. 38 gün oldu bütün Zonguldak'ı taradık. Alaplı'dan Devrek'e 7 Haziran'da da bir çalışmamız oldu. Zonguldak biraz dağınık bir köyün 7 mahallesi var. 4 evden oluşan mahalleler var ulaşmaya çalışıyoruz. Dün akşam Ereğli Devre karası köylerde seçim çalışmalarını yürüttük. Herekse ulaşmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız seçim beyannamelerini bilmiyor. Ama vatandaş 7 Haziran sonrası ülkenin yaşadığı kaosu biliyor. İnşallah 1 Kasım günü hayırlı olacak" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İhlas Holding Zonguldak Bölge Müdürü Yusuf Yıldız, şunları söyledi:

"Ekonominin durağanlaşmasını en çok hisseden kişileriz. Bu manada istikrara herkesin ihtiyacı var. Fakat bizim ki biraz daha önce. Biz istikrarı istiyoruz. Ben gayretleriniz için tebrik ediyorum. Ben gittiğim her yerde soruyorum durum ne olur diye ekseriyette söylenen üç iki makul olan da bu. Biz Zonguldaklı olarak ilk önce Zonguldak'ın menfaatini düşünmek zorundayız. Biz burada kazanıp burada yiyoruz." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulupınar'dan İhlas Holding Zonguldak Şubesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement