Ulupınar'dan Yeniceliler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ulupınar'dan Yeniceliler Derneği'ne Ziyaret

Ulupınar\'dan Yeniceliler Derneği\'ne Ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve beraberindekiler Devrek-Gökçebey Derneği ziyaretinin ardından Yeniceliler Derneği’ni ziyaret etti.

09.05.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve beraberindekiler Devrek- Gökçebey Derneği ziyaretinin ardından Yeniceliler Derneği'ni ziyaret etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililerle birlikte Yeniceliler Derneği Yönetim Kurulu'nu ziyaret eden Milletvekili Özcan Ulupınar, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'nde destek istedi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı Yaşar Karaman, "7 Haziran seçimleri için derneğimize ziyarete gelen milletvekilimiz ve ekibine Yeniceliler Derneği yönetimi olarak hoş geldiniz diyoruz. 7 Haziran seçimlerinin inşallah Zonguldak'ımıza, yöremize ve Türkiye'mize hayırlar getirmesini ümit ediyoruz. Bizler Yeniceliler Derneği olarak Zonguldak'ta yaklaşık 8-10 bin civarında Yeniceli hemşehrimiz olduğunu tespit ettik. Eski Zonguldak'ın bir parçası olan Yenice, daha önce Devrek ilçesine bağlı Nahiyeydi. Şimdi Karabük'e bağlı bir ilçe oldu. Bizler Zonguldak'ta dernek olarak bir takım etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinlikler başta Yenicemizin tanıtımıdır. Bunun ötesinde bir takım etkinliklerimiz var. TTK'ya bağımlı üyelerimizin azalmasıyla bazı etkinliklerimizi kısmak fedakarlık yapmak zorunda kaldık. Burada en büyük etkinliklerimizden bir tanesi kır şenliğidir. Her yıl yaptığımız kır şenliğini bu sene 31 Mayıs 2015 tarihinde Gökçebey Devrek yol ayrımında bulunan mesire alanında yapacağız. Tüm vatandaşlarımızı bu şenliğe davet ediyoruz. Milletvekilimizin derneğimizi ziyaret etmesi vesilesiyle kendilerine bu yolda başarılar diliyoruz" dedi.

"HİZMETLERİN DEVAM ETMESİ İÇİN DESTEK İSTİYORUZ"

Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, "Bizler teşkilat olarak seçim çalışmalarımızı dernek, STK, esnaf ziyaretleri ve kahve toplantılarıyla sürdürmeye devam ediyoruz. 7 Haziran seçiminin her gittiğimiz toplantıda öneminden bahsediyoruz. 7 Haziran seçimi hem Türkiye'nin istikrar ve güven ortamının devam etmesi ve Zonguldak'a gelecek yatırımların ve şu anda devam eden projelerin devamı olarak görüyoruz. Zonguldak'ta bir çok çalışmamız var. 13 yıllık iktidarımız döneminde duble yollarımızdan, sağlık tesislerimize, sosyal yardımlaşmayla en ufak birime kadar bizim yaptığımız çalışmalar, hizmetler vatandaşlarımız tarafından kullanılıyor. Bizler iktidar partisi mensupları olarak Zonguldak'ın gelişmesi adına, derneklerimizin ve STK'ların zaman zaman görüşlerine başvuruyoruz. Zonguldak'a gelecek yatırımlarda onların da katkısı olmasını istiyoruz. Bu anlamda yaptığımız programlarda derneklerimizle istişare halindeyiz. İnşallah bundan sonra da öyle devam edecektir. 7 Haziran genel seçimleri için her gittiğimiz derneğimizden başkanları nezdinde üyelerinden destek bekliyoruz" diye konuştu.

"DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ PROJELER VAR"

Zonguldak'ta devam eden ve düşünülen projeler olduğunu ifade eden Karaduman, şu ifadelere yer verdi:

"İktidar partisinin 13 yıllık hizmetlerine 7 Haziran'da Yeniceliler Derneği olarak sizler destek verdiğiniz taktirde bizler de o desteğe layık olabilmek için bulunduğumuz makamlarda gayretler göstereceğiz. Bu gün milletvekili adayımız ve milletvekilimiz Özcan Ulupınar ile ziyaretlerdeyiz. Milletvekilimizin bu 4 yıllık süreçte, Zonguldak'ın her alanında yaptığı katkılar ve hizmetler var. Kendilerine bu anlamda teşkilat mensubu olarak teşekkür ediyoruz. Bunun devam etmesi için sizlerden büyük destek istiyoruz. Sizlerin vereceği desteklerle, mecliste elimizin daha da güçleneceğini düşünüyoruz. Bu anlamda Zonguldak'ta yaptığımız her toplantıda Zonguldak halkından destek istiyoruz. Zonguldak merkezde özellikle önümüzdeki süreçte düşündüğümüz projeler var ve şu anda devam eden projeler var."

"YENİCE BÖLGEDE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİPTİR"

Yenice ve Yenice halkının bölgede önemli bir konuma sahip olduğunun altını çizen AK Parti Zonguldak Milletvekili ve milletvekili adayı Özcan Ulupınar ise şöyle dedi:

"Yenice bölgede önemli bir yere sahiptir. Herkes Yenice ve Yenicelileri bilir. Bölgede siyasete ve ticarete, sivil topluma, sosyal olaylara ve kültürel faaliyetlere duyarlıdırlar ve yön vermektedirler. Zonguldak'ta da Yeniceli kardeşlerimiz hayli fazladır. Biz onlarla görüşüyoruz, her zaman diyaloğ halindeyiz. Bundan sonra da öyle olacak. Başkanımız sağ olsun bütün aktivite ve etkinliklerde bulunmaktadır. Bizler 7 Haziran seçimlerinde destek istiyoruz. İnşallah Zonguldak'ımıza ve vatandaşlarımıza hizmet etmek için bir yola çıktık. Allah mahcup etmesin. Rabbim bize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Zonguldak, sivil toplum kuruluşları bakımından çok şanslıdır. Çok sayıda STK'mız var. Hepsinin memleketimize ve milletimize katkısı var. Aynı zamanda kültürel faaliyetlere, örf adetlerimize, milli değerlerimize ve geleneklerimize STK'ların katkısı büyüktür. Geçmişimizle günümüz arasında köprü vazifesi görmektedirler. Daima kültürel değerlerimizi taşıma anlamında önemli faaliyetler icra etmektedirler."

"BAŞBAKAN DAVUTOĞLU 19 MAYIS'TA ZONGULDAK'TA"

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 19 Mayıs 2015 günü Zonguldak'a geleceğini sözlerine ekleyen Özcan Ulupınar, "Zonguldak'ımızda 19 Mayıs'ta Başbakanımızı ağırlayacağız. Yollarımızı, kamu yatırımlarımızı, doğalgaz, kanalizasyon, Filyos, havaalanı, tren yolları, stadyumu Başbakanımıza bunları aktardık. Kendisi bizden rapor istedi. Bu raporu kendilerine göndereceğiz. İnşallah 19 Mayıs 2015 günü Başbakanımızı Zonguldak'ta ağırlayacağız. Bu yatırımların sürmesi için istikrarın devam etmesi gerekir. İstikrarın sürmesi için de AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesi gerekmektedir. Koalisyon dönemlerinden biz çok zarar gördük. Tek başına iktidara gelen partilerin memlekete faydası oldu. AK Parti de bunların en son örneğidir. Partimiz bütün seçimlerde oylarını artırarak bugünlere gelmiştir" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulupınar'dan Yeniceliler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement