Ulus Mini Stadyumuna Kavuşacak - Son Dakika
Yerel

Ulus Mini Stadyumuna Kavuşacak

Ulus Mini Stadyumuna Kavuşacak

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus’ta ki futbol sahasının yapımının tamamlanmasından sonra ilçenin mini bir stadyuma kavuşmuş olacağını söyledi.

20.08.2014 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus'ta ki futbol sahasının yapımının tamamlanmasından sonra ilçenin mini bir stadyuma kavuşmuş olacağını söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberinde Ulus Kaymakamı Selçuk Şakar, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Ekmekçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok ile birlikte Ulus ilçe merkezinde yapımı tamamlanmak üzere olan futbol sahasında incelemelerde bulundu.

Ulus ilçe merkezinde bulunan ve eski futbol sahasının yerine yapılan seyirci tribünleri ve tel çit çalışmaları tamamlanan, aydınlatma direklerinin ise tamamlanmak üzere olduğu FİFA standartlarında sentetik çim yüzeyli futbol sahasında incelemelerde bulunan Milletvekili Tunç, futbol sahasının yapımının tamamlanmasından sonra Ulus ilçemiz mini bir stadyuma kavuşmuş olacağını söyledi. Milletvekili Tunç, Gençlik ve Spor Bakanlığından aktardıkları ödenekle, Ulus ilçesinde sentetik futbol sahası ve tribün yapımı işinin tamamlanmak üzere olduğunu, Amasra futbol sahasını FİFA standartlarında sentetik çim yüzeyli hale getireceklerini, sahanın tel çit ve aydınlatmasının da yapılarak, Amasra ilçesine yakışır bir spor tesisini sporcuların hizmetine kazandıracaklarını söyledi. Kurucaşile ilçesinde de sentetik futbol sahasının ihalesinin yapıldığını yakında yapımına başlanacağını belirtti. Kurucaşile ve Kozcağız futbol sahalarının yapımını da tamamladıklarını belirten Milletvekili Tunç, Ömertepesi futbol sahası ile birlikte il merkezi, ilçe ve beldelerimize kazandırdıkları spor tesisleri ve kapalı spor salonları ile spor alanında önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulus Mini Stadyumuna Kavuşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement