Ulus'ta Hareketli Dakikalar - Son Dakika
Güncel

Ulus'ta Hareketli Dakikalar

Ulus’ta iki şahıs, çalıntı olduğu öğrenilen bir ciple cadde üzerindeki sürücülere korku dolu anlar yaşattı.

02.11.2014 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulus'ta iki şahıs, çalıntı olduğu öğrenilen bir ciple cadde üzerindeki sürücülere korku dolu anlar yaşattı. Polis ile şahıslar arasında yaşanan kovalamacada iki araç zarar görürken, kaçan şahıslardan biri yaralı olarak yakalandı.

Olay, saat 13.30 sıralarında Ulus Ahmet Adnan Saygun Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 şahıs, çalıntı olduğu iddia edilen 34 HG 5093 plakalı ciple seyir halindeyken, o esnada caddede uygulama yapan polis ekiplerine takıldı. Araması olan cipe trafik polisleri ilk olarak "Dur" ihtarında bulundu. Uyarıyı dikkat almayan şahıslar hızlanarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri ile şahıslar arasında kovalamaca başladı. Süratli oldukları öğrenilen şahıslar, cadde üzerinde trafik olması nedeniyle ters yöne girdi. Sürücüler ters yönden gelen cip karşısında ne yapacaklarını şaşırarak bir anda direksiyonları kaldırıma doğru kırdı. Ters yöne giren cip ise iki araca çarparak ilerlemeye devam etti. Polis ekipleri cipi kovalamaya devam ettiği sırada yakalanacağını anlayan cip sürücü, Akmerkez kavşağından tekrar ters yöne girmek istedi. Ancak cip trafik levhasını ezerek yan yattı. Kaza sonucu cip sürücüsü yaralanırken, yanındaki diğer şahıs kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise yaralı sürücüyü yakaladı. Şahıs, olay yerine ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan cadde trafiği kaza yapan araç nedeniyle tek şeride düşerek daraldı. Bu esnada İETT aracı kazalı araç nedeniyle caddede ilerleyemedi. Bunun üzerine polis ekipleri el birliğiyle kazalı aracı tutarak kenara çekti. Aracın çekilmesinin ardından İETT yoluna devam etti.

Kaçan cipin kendisine çarptığını ifade eden bir kadın kazazede, " Arnavutköy'den çıktıktan sonra karşıdan Ulus tarafına döndüm. Plakasını alamadığım bir araba üzerime doğru sürdü. Orada bana çarpıp sonra burada siyah araca çarptı. 2 aracın arasından geçmiş, Allahtan aracımızın üstüne çıkmadı. Normal yoldan ilerlerken bir anda benim yoluma girdi. Çok süratliydi, 2 kişilerdi. Birisi ileride takla atmış, biri yakalanmış diğerinin de yaya olarak kaçtığını söylediler" dedi.

Diğer yandan olay yerine olay yeri inceleme ekibi çağrıldı. Polis ekipleri aracına üzerinde inceleme başlatırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ulus'ta Hareketli Dakikalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.


Advertisement