Ulus'ta TOKİ Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Ulus'ta TOKİ Çalışmaları Başladı

Ulus\'ta TOKİ Çalışmaları Başladı

Bartın’ın Ulus ilçesinde yapılması planlanan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) binaları için yer tespit çalışmalarına başlandı.

19.12.2014 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'ın Ulus ilçesinde yapılması planlanan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) binaları için yer tespit çalışmalarına başlandı.

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nden gelen teknik personel ile birlikte Ulus'da toplu konut yapa bilinecek yerler hakkında veri toplaması ve bilgi toplantısı yapıldı. Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, "5 yıldır, özellikle gurbetteki arkadaşlarımızın yoğun olmak üzere, toplu konutlara ilçemiz ve köylerinden ciddi talepler bulunmakta. Daha önce İl Özel İdaresi çalışmaları ile ön talep toplama işlemleri yapılmış bin 800 üzerinde başvuru olduğunu görmüştük. Ne yazık ki o zaman bu işin içerisinde bulunması gerekenler görevlerini yerine getirmemişti.Biz bu toplu konut yapımının ilçemiz ve vatandaşlarımız için önemini biliyoruz ve bütün gücümüz ile destek olacağız. Vatandaşlarımızın da bizim yanımızda olduğunu biliyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulus'ta TOKİ Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement