Uluslararası 2. Cake Show İstanbul Gün Sayıyor - Son Dakika
Yerel

Uluslararası 2. Cake Show İstanbul Gün Sayıyor

Türkiye’nin ilk ve tek Butik Pastacılık Festivali olan ’Cake Show İstanbul’un ikincisi Fatih Belediyesi’nin katkıları ile 7-8 Mayıs tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

03.05.2016 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk ve tek Butik Pastacılık Festivali olan 'Cake Show İstanbul'un ikincisi Fatih Belediyesi'nin katkıları ile 7-8 Mayıs tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde gerçekleştirilecek. Butik pastacıların yeteneklerini sergiledikleri, uzmanlarından eğitimler aldıkları, sektörde yer alan firmalarla bir araya gelecekleri ve iki gün sürecek etkinliğe Türkiye den ve yurtdışından katılımlar gerçekleşecek. "Her şey cesaretle başlar, destekle büyür" sloganıyla düzenlenen, Alev Gülden'in başında bulunduğu ekip tarafından hazırlanan 'Cake Show İstanbul' programında, butik pastacılar 6 ayrı seviyede, 11 ayrı kategoride ve parti masası yarışmalarında, özgün tasarımlarıyla sınırları zorlayacaklar.Adını kısa süre içinde uluslararası butik pastacılık showları arasına yazdıran Cake Show İstanbul'a Türkiye'nin yanı sıra İran, Azerbaycan, Almanya gibi yurtdışından da butik pastacılar katılıyor. Yarışmaları konularında uzman yerli ve yabancı şeflerden oluşan jüri değerlendirecek. Programın ikinci gününde ise dereceye girenler ödüllerini Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in elinden alacak.

FİGÜR UYGULAMA GÖSTERİLERİ

Etkinlikte aynı zamanda çok zengin uygulama gösterileri de yer alacak. Yabancı konuklar Robert Haynes, Marta Torres, Laura Saporiti ve şeflerimiz Kadir Kantar, Erdal Elveren ile Zeynep Ada şekerden figür demo gösterileri yapacaklar. Çikolata uzmanı şef Serdar Çakır ziyaretçileri çikolatanın büyülü dünyasında bir yolculuğa çıkartacak. Bambaşka bir sanat dalı olan Mikro Art sanatçısı Hasan Kale ise gıdalar üzerine yaptığı muhteşem resimlerden bir örnek gösterecek.

Organizasyona, Dr. Paste, Alfa pastacılık yağları, Ovalette (Katsan Gıda), Meister (HDR Gıda ), Sinangil Unları, Koza Gıda ve Fatih Belediyesi katkıda bulunuyor. Yirmiden fazla tedarikçi firmanın da yer aldığı Cake Show Istanbul'da zıyaretçiler bir çok farklı ürünlerin sergileneceği tedarikçi stantlarından alışveriş yapabilme imkanına da sahip olacaklar. Ziyaretçi ve yarışmacı olarak katılmak isteyenler ayrıntılı bilgiye 'Cake Show Istanbul'un www.Cakeshowistanbul.com web sayfasından ulaşabilecekler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uluslararası 2. Cake Show İstanbul Gün Sayıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement