Uluslararası Alanya Dağ Bisikleti Turnuvası Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Alanya Dağ Bisikleti Turnuvası Yapıldı

Uluslararası Alanya Dağ Bisikleti Turnuvası Yapıldı

Uluslararası Alanya Dağ Bisikleti Turnuvası yapıldıAntalya'nın Alanya İlçesi'nde bu yıl 20'ncisi düzenlenen Uluslararası Alanya Dağ Bisikleti Turnuvası, 5 ülkeden 90 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

22.09.2016 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Alanya Dağ Bisikleti Turnuvası yapıldı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bu yıl 20'ncisi düzenlenen Uluslararası Alanya Dağ Bisikleti Turnuvası, 5 ülkeden 90 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Alanya Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Uluslararası Alanya Dağ Bisikleti Turnuvası yarışları Kızılalan bölgesindeki Kent Ormanı'nda yapıldı.

10 kategoride, 5 ülkeden 90 sporcunun katıldığı turnuvada elit erkeklerde Alman yarışçı Ben Zwiehaff, kadınlarda ise Ukraynalı Yana Belomonia birinci oldu. Yarışmaların ardından dereceye giren sporculara madalyalarını Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak verdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya'da 20'nci yarışı gerçekleştirdiklerini söyledi. Turnuvanın her yıl aralıksız devam ettiğini aktaran Müftüoğlu, Alanya organizasyonlardaki geleceğiyle ilgili iyi bir altyapıya sahip. Alanya organizasyonları zamanında, iyi ve sürekli olarak yapabileceğini 20'nci kez bu yarışları yaparak göstermiş oldu. Bu 20 yıl, az bir süre değil. Bu yarışlar aralıksız her yolda yapıldı. Turizm açısından da bu tür organizasyonların önemi gittikçe artıyor. Bu sezonun son yarışıydı. Gelecek yıl dağ bisikleti yarışında yine burada olmak istiyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uluslararası Alanya Dağ Bisikleti Turnuvası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement