Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali" - Son Dakika
Yerel

Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali"

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy: "Festival bizim için çok önemli. Festival çalışmalarını festivalimiz biter bitmez başlatıyoruz.

02.02.2015 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu ilçesinde her yıl düzenlenen "Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali"nin komite toplantısı yapıldı.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, belediye meclis toplantı salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, festivale her yıl katılımın arttığını söyledi.

16'ıncısı düzenlenecek olan festival için çalışmalara başladıklarını ifade eden Aksoy, "Bu yıl düzenlenecek olan festival ile ilgili iki önemli nokta bulunmaktadır. Birincisi festivalin tanıtımını çok daha kapsamlı yapmalıyız. İkincisi ise uluslararası katılım olmasıdır. Eğer bu festivalimizin adını uluslararası festival olarak yapıyorsak, biz de bu anlamda uluslararası katılımı sağlamak zorundayız. Festivalin, yarışmalar ile etkinlikler ile jüri üyeleri ile birçok alanda genişletilmesi gerekmektedir. Festival bizim için çok önemli. Festival çalışmalarını festivalimiz biter bitmez başlatıyoruz. 16'ıncısı daha kapsamlı olacak" diye konuştu.

Aksoy, her yıl bir alt temayla festivale zenginlik kazandırdıklarını kaydetti. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement