Uluslararası Avıs Boğaziçi Rallisi, 15-17 Ağustos'ta Yapılacak - Son Dakika
Spor

Uluslararası Avıs Boğaziçi Rallisi, 15-17 Ağustos'ta Yapılacak

Avrupa Ralli Kupası'na 4 katsayı ile puan veren ve aynı zamanda da Türkiye Ralli Şampiyonası'nın en uzun ve en yüksek katsayılı yarışı olan Uluslararası AVIS Boğaziçi Rallisi, İstanbul'da 15 17 Ağustos tarihlerinde 43. kez yapılacak.

09.08.2014 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Ralli Kupası'na 4 katsayı ile puan veren ve aynı zamanda da Türkiye Ralli Şampiyonası'nın en uzun ve en yüksek katsayılı yarışı olan Uluslararası AVIS Boğaziçi Rallisi, İstanbul'da 15-17 Ağustos tarihlerinde 43. kez yapılacak.

Rallinin startı, 15 Ağustos Cuma akşamı saat 20.00'de Pendik Atatürk Meydanı'nda verilecek. AVIS Boğaziçi Rallisi, 17 Ağustos Pazar günü aynı noktada sona erecek.

Seyirciler, Pendik sahil yolu üzerinde pazar alanında kurulacak olan Pendik Servis Alanı'nda 3 gün boyunca yarışan otomobilleri inceleme ve sporcuları yakından tanıma fırsatı bulabilecek.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, AVIS Boğaziçi Rallisi için Tuzla'daki Radisson Blu Hotel&Spa ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Ralliye Radisson Blu Hotel&Spa İstanbul Tuzla ev sahipliği yapacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Uluslararası Avıs Boğaziçi Rallisi, 15-17 Ağustos'ta Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement