Uluslararası Boğaziçi İsmet Iraz Gençler Taekwondo Turnuvası Başlıyor - Son Dakika
Spor

Uluslararası Boğaziçi İsmet Iraz Gençler Taekwondo Turnuvası Başlıyor

Uluslararası Boğaziçi İsmet Iraz Gençler Taekwondo Turnuvası Başlıyor

İstanbul Uluslararası Boğaziçi İsmet Iraz Gençler Taekwondo Turnuvası öncesi bu sabah basın toplantısı düzenlendi.

18.06.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Uluslararası Boğaziçi İsmet Iraz Gençler Taekwondo Turnuvası öncesi bu sabah basın toplantısı düzenlendi. Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, taekwondo da alt yapıya her zaman destek vereceklerini söyledi.

TSYD Aydın Doğan Eğitim Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısına, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Spor A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Serhat Karadağ, İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Kuzu, Türkiye Taekwondo Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin, Türkiye Taekwondo Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Durgut ve Türkiye Taekwondo İstanbul İl Temsilcisi Mustafa Bulut katıldı.

21-22 Haziran tarihlerinde Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda yapılacak olan turnuva öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, 2016'da yapılacak olan Olimpiyatlar öncesinde bu tür turnuvaların önemine dikkati çekerek, tekvandoda alt yapıya her zaman destek vereceklerini söyledi.

"TAEKWONDO DA ALTYAPIYI HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ"

Şahin, Taekwondo da son yıllarda kazanılan başarılarla Türkiye'ye gururlar yaşattıklarını belirterek, "Tekvando'da alternatif sporcu bulunmazsa gelecekte sıkıntılar çekilir. İşte bunun bilinciyle Avrupa ve Dünya'da daha çok başarılar elde etmek için bu tür turnuvalar çok önemli. Şuan 12 ülke bu turnuvaya katılacak. 2016 Olimpiyatları'na da çok az bir süre kaldı. Altyapıyı her zaman destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, 21-22 Haziran tarihlerinde Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda yapılacak İstanbul Uluslararası Boğaziçi İsmet Iraz Gençler Tekvando Turnuvası'na Türkiye'nin yanı sıra, Almanya, İspanya, Filistin, Kosova, Mısır, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Azerbaycan ve Sırbistan olmak üzere 12 ülkeden yaklaşık 220 sporcunun katılacağını belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Uluslararası Boğaziçi İsmet Iraz Gençler Taekwondo Turnuvası Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement