Uluslararası Challenger Ağrı Cup Tenis Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Uluslararası Challenger Ağrı Cup Tenis Turnuvası

Uluslararası Challenger Ağrı Cup Tenis Turnuvası

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) Challenger Tur takviminde yer alan Ağrı Kupası Tenis Turnuvası’nda tek ve çiftlerde çeyrek finale çıkan sporcular belli oldu.

03.10.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) Challenger Tur takviminde yer alan Ağrı Kupası Tenis Turnuvası'nda tek ve çiftlerde çeyrek finale çıkan sporcular belli oldu.

Üniversite merkezi yerleşkesindeki uluslararası standartlara sahip kortlarda gerçekleştirilen Ağrı Kupası Tenis Turnuvası'nın dördüncü gününde ana tablo mücadeleleri tamamlandı. Yağmur nedeniyle zaman zaman ertelenen maçlarda teklerde turnuvanın bir numaralı seri başı Belçikalı Ruben Bemelmans çeyrek finale çıktı. Bemelmans'ın yanı sıra Rusya'dan Konstantin Kravchuk, Bosna Hersek'ten Mirza Basıc, Özbekistan'dan Farrukh Dusto, Hindistan'dan Saketh Mynenı, Rusya'dan Evgeny Donskoy, Ukrayna'dan Denys Molchanov ve Avusturya'dan Dennis Novak çeyrek finale yükselen diğer isimler oldu.

Beş gündür devam eden turnuvada çiftler çeyrek final mücadelelerinde Rusya'dan Konstantin Kravchuk ile Ukrayna'dan Denys Molchanov, Litvanya'dan Laurynas Grıgelıs ile Lukas Mugevıcıus, Rusya'dan Alexandr Igoshın ile Belarus'tan Yaraslav Shyla, Hindistan'dan Jeevan Nedunchezhıyan ile ABD'den Matt Seeberger ve Hindistan'dan Saketh Mynenı ile Divij Sharan ikilisi bir üst tura yükseldi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uluslararası Challenger Ağrı Cup Tenis Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement